Ar sunku be žmonos?
Velniop žmonos!
Trijų jaunuolių uošvienė sugalvojo juos išbandyti ar jie ją myli kaip uošvienę.Įšoko uošvienė į šulinį ir šaukia.
- Padėkite skęstu.
Vyresnysis išgirdo šauksmą ir išgelbėjo. Ryte, atsikele ir po jo langais motociklas stovi. Džiaugiasi jaunuolis dovana.
Ir vėl įšoka ir vėl rėkia.
- Aš skęstu padėkite gelbėkite.
Išgirsta jaunesnis ir ištraukia. Ryt ryte už lango pamato motorolerį. Kaip jis apsidžiaugė gavęs tokią dovaną.
Ji vėl įšoko ir vėl rėkia klykia.
- Padėkite...
Bet pats jauniausias pagalvojo, Pamatęs ką gavo broliai.
- Jai jie gavo vienas motorolerį kitas motociklą, tai jau aš gausiu dviratį. Uošvienė ir paskendo. Ryte po langu stovi prabangi mašina. Uošvio dovana.
Estijoje labai brangiai superkamos sraigės, kadangi Estijoje labai mažai žmonių jas sugeba pagauti.
Įsigijo vyras šunį Džeką ir ėmė jį reguliariai vedžioti pasivaikščioti. Netrukus iš pasivaikščiojimų vyras dažnai grįžta išgėręs ir žmona tą pastebėjo. Tada ji pasidomėjo, kodėl vyras išgėręs, jis pasipiktino:
-Ką jau nebegalima bokalo alaus išgert?!
-Bet nuo tavęs ne alaus kvapas sklinda...
-Jeigu tu netiki paklausk Džeko. Džekai, sakyk kiek bokalų išgėriau?
-Au! - sulojo Džekas.
-Na va, matai? Džekas niekada nemeluoja.
Sekantį kartą vyras grįžo žymiai girtesnis, net tiesiai paeiti nesugebėjo. Nelaukdamas žmonos klausimo paklausė Džeko kiek išgėrė.
-Au! Au! - sulojo Džekas.
Čia žmonai kilo originali mintis paklausti vieną klausimą:
-Džekai, o kiek jis išgėrė degtinės?
-Aūūūūūūū...! ! ! ! ! - sustaugė Džekas.
Velniop žmonos!
Trijų jaunuolių uošvienė sugalvojo juos išbandyti ar jie ją myli kaip uošvienę.Įšoko uošvienė į šulinį ir šaukia.
- Padėkite skęstu.
Vyresnysis išgirdo šauksmą ir išgelbėjo. Ryte, atsikele ir po jo langais motociklas stovi. Džiaugiasi jaunuolis dovana.
Ir vėl įšoka ir vėl rėkia.
- Aš skęstu padėkite gelbėkite.
Išgirsta jaunesnis ir ištraukia. Ryt ryte už lango pamato motorolerį. Kaip jis apsidžiaugė gavęs tokią dovaną.
Ji vėl įšoko ir vėl rėkia klykia.
- Padėkite...
Bet pats jauniausias pagalvojo, Pamatęs ką gavo broliai.
- Jai jie gavo vienas motorolerį kitas motociklą, tai jau aš gausiu dviratį. Uošvienė ir paskendo. Ryte po langu stovi prabangi mašina. Uošvio dovana.
Estijoje labai brangiai superkamos sraigės, kadangi Estijoje labai mažai žmonių jas sugeba pagauti.
Įsigijo vyras šunį Džeką ir ėmė jį reguliariai vedžioti pasivaikščioti. Netrukus iš pasivaikščiojimų vyras dažnai grįžta išgėręs ir žmona tą pastebėjo. Tada ji pasidomėjo, kodėl vyras išgėręs, jis pasipiktino:
-Ką jau nebegalima bokalo alaus išgert?!
-Bet nuo tavęs ne alaus kvapas sklinda...
-Jeigu tu netiki paklausk Džeko. Džekai, sakyk kiek bokalų išgėriau?
-Au! - sulojo Džekas.
-Na va, matai? Džekas niekada nemeluoja.
Sekantį kartą vyras grįžo žymiai girtesnis, net tiesiai paeiti nesugebėjo. Nelaukdamas žmonos klausimo paklausė Džeko kiek išgėrė.
-Au! Au! - sulojo Džekas.
Čia žmonai kilo originali mintis paklausti vieną klausimą:
-Džekai, o kiek jis išgėrė degtinės?
-Aūūūūūūū...! ! ! ! ! - sustaugė Džekas.
Comment