/\ Bet jau ne pirmą tokį video matau. Žiūriu, Lenkijoj imperialistinės nuotaikos paplitusios.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Gytaz Rodyti pranešimą/\ Bet jau ne pirmą tokį video matau. Žiūriu, Lenkijoj imperialistinės nuotaikos paplitusios.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimą5as Nasha Russia sezonas lenkia visus buvusius Gaila nerandu įkelto epizodo paskutinės laidos iš ligoninės, atspindi ir mūsų nūdieną kuo puikiausiai
http://video.i.ua/user/1488319/51438/274534/
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąGrynai kaip pas mus per informatikos paskaitas buvo
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąIr aš dar tokiems studentams savo pinigus atiduodu...Net nematau, kuom čia didžiuotis.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąPas mus taip pradėjom kapotis per vieną paskaitą, kad darėm CS 8x8 tarp 2 grupių . Aišku mes laimėjom.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimątai ką?Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąJeigu tu mėgsti, kad tavo pinigus vėjais paleidžia - tai nieko Geriau tuos pinigus švietimo sistemai, kuriuos man išskaičiuoja, man atiduotų. Žymiai geriau juos panaudočiau.
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąMatyt tavo sunkūs studentavimo laikai buvo, jei aplamai buvo.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
Comment