Man dzin ten tie tavo statistiniai pezalai. Aš neskaičiau ir neskaitysiu jų. Vadovaukis logika. Argi gali būti iš viso tokie skaičiai tokio dydžio mieste kaip Vilnius? Vargu, man taip atrodo.
Tai dabar kiekvieną žodį nagrinėsit? Žiūrėkit kontekstą, o ne nuotrupas. Net neabejoju, kad ir patys ne visuomet rišliai ką nors pasakot.
Čia esmė, kad žinutėje pasakyta, kad "mano nuomonė" yra geresnis argumentas už statistiką. Čia slypi labai didelė dalis diskusijos esmės (Atidžiai nesekiau diskusijos, bet man ir pasirodė, kad panašiai buvo diskutuojama).
Čia esmė, kad žinutėje pasakyta, kad "mano nuomonė" yra geresnis argumentas už statistiką. Čia slypi labai didelė dalis diskusijos esmės (Atidžiai nesekiau diskusijos, bet man ir pasirodė, kad panašiai buvo diskutuojama).
Tai kontekste ir yra visa esmė. Jei diskutuojama ir bandoma įrodyti teisybė remiantis, ne faktais, skaičiais, o tik "man taip atrodo". Tai visa tai labai tinka skyreliui "šiaip linksma"
Tai kontekste ir yra visa esmė. Jei diskutuojama ir bandoma įrodyti teisybė remiantis, ne faktais, skaičiais, o tik "man taip atrodo". Tai visa tai labai tinka skyreliui "šiaip linksma"
Aš sakiau, kad man neįdomu skaityt šitų jūsų, ponai, pezalų. Kam dar tu komentuoji?
Comment