Yra visai neblogų tų CaptchArt, aišku dauguma be ryšio, bet vienas kitas geras yra. Senai pastebėjau, kad tie captcha kartais atsitiktinai išmeta visai rišlių ir kartais net juokingų frazių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Aš žmogus be humoro jausmo Nei vieno šito "daikto" visoj temoj dar nesupratauMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAš žmogus be humoro jausmo Nei vieno šito "daikto" visoj temoj dar nesupratauParašė ratTie su pizza ir gps geri. O kiti matyt tik anglams suprantami. Asimiliuojiesi Johnai... asimiliuojiesi... Ir tu blitz asimiliuojiesiParašė John Rodyti pranešimąO jei kažkas be to negali, tesusikuria temą "Nacionalpatriotinio humoro skyrelis" ar kažką panašaus.
Aplinka daro savo.
Turbūt tikrai reikės atskirų temų skirtingam humorui.
Comment
-
Kažkaip kitaip įsivaizdavau tas nanotechnologijas
http://medveputa.net/gallery/demotiv...gii-p3580.html
Comment
-
Romai, nežinau, ar tikrai taip. Sakyčiau tai labiau nusprendžia žmogaus domėjimasis platesniu pasauliu, kas, šiuo atveju, reiškia Anglakalbį (t.y. tiek Amerikietišką, tiek Britišką, tiek "tarptautinį" anglišką) humorą. Ar rasi Lietuvoje ar Rusijoje daug šiuolaikinės satyros, kuri bent iš tolo prilygtu The Onion? Ar pavienių humoristų, kaip Jon Lajoie? Ar klasikinio humoro kaip Monty Python? Ar animacijų, kaip South Park ar Family Guy? Būkim biedni bet teisingi: nei pas mus, nei, ko gero, kitur neanglakalbėje Europoje tokio stipraus humoro nerasime nei su žiburiu ir, juo labiau,ne Lietuvoje, kur vyrauja/vyravo visokie "Nosis", "Dviračio Žynios" ar, geriausiu atveju, Kazlas (beje, tokias "humoro" laidas pats žiūrėdavau tik iki kol pats tapau šiek tiek ūgtelėjęs paauglys t.y., kol neišmokau pats ieškoti ir rinktis. "Emigruoti" tam nereikėjo. Pakako kabelinės TV kanalų, o vėliau ir interneto). Apie rusiškus čiastuškinius "humoro šou" su padainavimais net nekalbu. Na buvo Lietuvoje Radijo Šou ir pusiau neblogi Ramanausko pokštai, bet ir jam toloka iki to, ką rasime anglakalbiame humoro archyve. Žodžiu, nereiktų pernelyg pykti, kad kažkas tiesiog pasidomi šiek tiek toliau, nei mūsų (ar latvių) daržas. Akiračio plėtimas humoro srityje, mano supratimu, yra iš principo teigiamas dalykas.
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąAtrodo, Lietuvoje gyvenačių lietuvių ir emigrantų humoro jausmas pradeda skirtis.
Aplinka daro savo.
Turbūt tikrai reikės atskirų temų skirtingam humorui.
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Gerai, kad priminei Monty Python. Pora gerų video
Ištrauka iš "Life of Brian" flimo. Pats filmas irgi nuostabus.
Filosofų futbolas (Graikų-vokiečių rungtynės panašiai ir atrodytų )
Kadangi čia vietomis kalba sudėtinga tai pagrindines vietas išversiu:
"Nietze gauna geltoną kortelę, nes su teisėju (Konfucijus) ginčijosi, kad Konfucijus neturi laisvos valios. Konfucijus liepė "atsiknisti"".
"Po graikų įvarčio vokiečiai ginčijasi su teisėju. "Hegel teigia, kad realybė a priori yra tik priedas prie nenatūralistinės etikos, Kantas teigia per savo kategorinį imperatyvą teigia, kad ontologiškai ji egzistuoja tik vaizduotėje, o Marksas prašo nuošalės".
Kai kurios sąvokos tiems, kurie nesimokė filosofijos.
http://lt.wikipedia.org/wiki/Apriorizmas
http://lt.wikipedia.org/wiki/Kategorinis_imperatyvas
http://lt.wikipedia.org/wiki/DeontologijaPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąRomai, nežinau, ar tikrai taip. Sakyčiau tai labiau nusprendžia žmogaus domėjimasis platesniu pasauliu, kas, šiuo atveju, reiškia Anglakalbį (t.y. tiek Amerikietišką, tiek Britišką, tiek "tarptautinį" anglišką) humorą. Ar rasi Lietuvoje ar Rusijoje daug šiuolaikinės satyros, kuri bent iš tolo prilygtu The Onion? Ar pavienių humoristų, kaip Jon Lajoie? Ar klasikinio humoro kaip Monty Python? Ar animacijų, kaip South Park ar Family Guy? Būkim biedni bet teisingi: nei pas mus, nei, ko gero, kitur neanglakalbėje Europoje tokio stipraus humoro nerasime nei su žiburiu ir, juo labiau,ne Lietuvoje, kur vyrauja/vyravo visokie "Nosis", "Dviračio Žynios" ar, geriausiu atveju, Kazlas (beje, tokias "humoro" laidas pats žiūrėdavau tik iki kol pats tapau šiek tiek ūgtelėjęs paauglys t.y., kol neišmokau pats ieškoti ir rinktis. "Emigruoti" tam nereikėjo. Pakako kabelinės TV kanalų, o vėliau ir interneto). Apie rusiškus čiastuškinius "humoro šou" su padainavimais net nekalbu. Na buvo Lietuvoje Radijo Šou ir pusiau neblogi Ramanausko pokštai, bet ir jam toloka iki to, ką rasime anglakalbiame humoro archyve. Žodžiu, nereiktų pernelyg pykti, kad kažkas tiesiog pasidomi šiek tiek toliau, nei mūsų (ar latvių) daržas. Akiračio plėtimas humoro srityje, mano supratimu, yra iš principo teigiamas dalykas.
Be to galiausiai viskas sueina į "skonio reikalą".Paskutinis taisė bebop; 2011.02.08, 02:12.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Klasikinis rusiškas humoras (12 kėdžių, galų gale tas pats Šurikas) yra tikrai neblogas (Bet tikrai yra gerų tų laikų vakarietiškų filmų, kurių Lietuvoje nelabai kas žino). Tačiau dabar jis labai dažnai būna "klojimo teatro" močiučių lygio, koks gana paplitęs ir Lietuvoje. O taip pat bent aš dažnai jo nesuprantu, nes tikriausiai nebesuvokiu dabartinės Rusijos konteksto dėl ko kartais nebežinau iš ko čia juoktis reikia.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąAš žmogus be humoro jausmo Nei vieno šito "daikto" visoj temoj dar nesupratau
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTurbūt tik Johno ir Tomizmo skonį atitinka toks humoras
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTurbūt tik Johno ir Tomizmo skonį atitinka toks humoras
Geras 15 minučių bendravome su juo telefonu ir aptarinėjome, kaip nesveikai juokingas yra ivericat piešinuko humoras ir be perstojo lūžome juokais ... šiaip, rimtai, seniai dar taip nesijuokiau. Ko gero, paskutinis toks geras meme buvo šis. Nors ir pastarasis vargu ar prilygsta.
Bet reikia bent iš dalies sutikti su bebop, kad vaidmenį atlieka ir subjektyvūs skonio kriterijai. Pavyzdžiui, nei kai buvau vaikas, nei kai suaugau, žiūrėdamas "12 kėdžių" nei karto net nenusišypsojau. Nors mano amžinatilsiui tėvukui tai buvo tikras humoro ir kino šedevras. Ko gero, ir nuo kartų kaitos šis tas priklauso. Žodžiu, veikia kur kas daugiau, nei vienas veiksnys, nusprendžiantis, kas mums juokinga, o kas ne.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąIr dar blitz
Geras 15 minučių bendravome su juo telefonu ir aptarinėjome, kaip nesveikai juokingas yra ivericat piešinuko humoras ir be perstojo lūžome juokais ... šiaip, rimtai, seniai dar taip nesijuokiau. Ko gero, paskutinis toks geras meme buvo šis. Nors ir pastarasis vargu ar prilygsta.
Bet reikia bent iš dalies sutikti su bebop, kad vaidmenį atlieka ir subjektyvūs skonio kriterijai. Pavyzdžiui, nei kai buvau vaikas, nei kai suaugau, žiūrėdamas "12 kėdžių" nei karto net nenusišypsojau. Nors mano amžinatilsiui tėvukui tai buvo tikras humoro ir kino šedevras. Ko gero, ir nuo kartų kaitos šis tas priklauso. Žodžiu, veikia kur kas daugiau, nei vienas veiksnys, nusprendžiantis, kas mums juokinga, o kas ne.
Comment
-
Tos šlykštynės yra gerokai sofistiškesnės nei tos rusiškos nesąmonės. Tai yra juokimasis iš absurdo ir negalėjimas patikėti, kad autorius galėjo taip sugalvoti. Toks yra daugumos meme stilius, o jie yra populiarūs visame pasaulyje (išskyrūs post-sovietinę erdvę, kur nesigilinama į nieką ir viskas, kas nėra įprasta yra "nesąmonė", kurios net neverta bandyti suprasti).
Atsimenu, kai Lietuvoje žiūrėdavau South Park, kai kurie mano draugai juokdavosi iš manęs, nes su tėvais žiūrėdavo klojimo teatro lygio rusišką mėšlą. Ne viskas auksas, kas auksu žiba. Nematau tolesnės šios diskusijos prasmės dėl mano paraše \/ išdėstytų priežasčių. Nors visai norėčiau sužinoti ką žmonės randa juokingo toje nuotraukoje su Medvedevu.Paskutinis taisė blitz; 2011.02.08, 03:02.You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Comment
-
Parašė blitz Rodyti pranešimąTos šlykštynės yra gerokai sofistiškesnės nei tos rusiškos nesąmonės. Atsimenu, kai Lietuvoje žiūrėdavau South Park, kai kurie mano draugai juokdavosi iš manęs, nes su tėvais žiūrėdavo klojimo teatro lygio rusišką mėšlą. Ne viskas auksas, kas auksu žiba. Nematau tolesnės šios diskusijos prasmės dėl mano paraše \/ išdėstytų priežasčių.Paskutinis taisė Lettered; 2011.02.08, 03:11.
Comment
-
Lettered, kaip blitz minėjo, mes, ko gero, painiojame humoro objektus. Tu, matydamas piešinukus su "ivericat rapey" ar "curious cat" matai šlykštynę, kuri tau nejuokinga ir toliau į tai nesigilini, iš ko ir kodėl čia reiktų juoktis. Nors kai buvai kokių 8-10 metų, galbūt būtum juokęsis iš tokio turinio, nes vaikams dažnai juokingos šlykštynės ir nesąmonės. Kitaip tariant, čia apsiriboji tik turiniu. Ir, kas svarbiausia, aš čia su tavimi visai sutinku. Toks turinys man tikrai nejuokingas.
Tačiau John atveju juokimasis vyksta ne iš turinio, bet iš proceso, kuris turėjo įvykti kažkam kuriant šitą piešinuką. Juokas apima tuomet, kai bandai įsivaizduoti, kas, kodėl ir per kiek laiko sugalvojo būtent tokią istorjos seką ir kas tuo metu dėjosi to žmogaus galvoje: ar jis buvo blaivus, koks jo IQ, amžius, išsilavinimas, kur jis tuo metu buvo (gal darbe?) ir t.t.
Tai sugebėjimas žvelgti giliau, nei turinys. Dauguma užaugusių Sovietinėje erdvėje nesugeba to daryti, nes tokia buvo švietimo ir meno samprata: darai tai, kas parodyta, o pats gilintis net negalvok. Dėl to visi buvo "išmokyti" juoktis iš tokių primityvių komedijų, kaip Šurikas (nors ir tos buvo bene geriausi tos sistemos kūriniai). Dvylika kėdžių gal ir buvo šiokia tokia išimtis, bet visvien nieko ypatingo. Kitaip tariant, išmokome juoktis tik iš prieš akis esančio turinio, bet nesimokėme žiūrėti toliau. Dėl to dabar ir tesugebame juoktis iš Klojimo teatro lygio humoristinių televizijų šou bei primityvių rusiškų "stand up" tipo sceninių komedijų, kur primityviai ir tiesmukai šaipomasi, tarkim, iš žmonių, nemokančių naudotis kompiuteriais. Taip kad tikrai nebūčiau toks užtikrintas dėl to sugebėjimo "įkąsti" intelektualų humorą. Humoro esu matęs labai daug, įvairaus ir tikslingai tuo domiuosi, todėl, esu tikras, kad "įkąsti" sugebu pakankamai daug.
Comment
-
Kas gi pakels šuniui uodega, jei ne jis pats Pasiimi vertinti primityvų rusišką humorą, o tuo pačiu metu lygini su geriausiu užsienietišku humoru. Ar yra teisybė? tai pasirink gerą rusišką humorą.
Pamatęs apmyžtą katę iš karto puoli gilintis, o pamatęs 12 kėdžių, net neketini. Nors 12 kėdžių žymiai daugiau minties (jame buvo labai gudriai kritikuojama valdžia ir t.t.) ir buvo įdėta nepalyginamai daugiau darbo, nei kažkokio nevispročio sukurtame paveiksle, kuriame vaizduojamas gyvunėlių išnaudojimas, o kitame zoofilija. Wow beveik nendartaliečių humoras. Ir šiaip tokios nuotykių komedijos, kaip Šurikas, kur mažai šnekama, tačiau daug veikiama, buvo populiarios visur - pvz. prisimename Benny Hill.
Tikrai nežinau, kokiu tu ten humoru domiesi, nes jiegu žiūri tik Klojimo teatro humoristines TV laidas, tai kažkodėl nestebina, kodėl tave taip prajuokina tokie paveiksliukai.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimą
Pamatęs apmyžtą katę iš karto puoli gilintis...
...buvo įdėta nepalyginamai daugiau darbo, nei kažkokio nevispročio sukurtame paveiksle, kuriame vaizduojamas gyvunėlių išnaudojimas, o kitame zoofilija.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąVos nemiriau perskaitęsNepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
Comment