Ech tos moterys
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Apie projektą
Bus pastatytas Kernavės-Ozo gatvių dviejų lygių transporto mazgas ties vandens parku.
Nauda miestiečiams
Įrengus dviejų lygių trasporto mazgą, padidės Ozo ir Kalvarijų gatvių pralaidumas, sumažės automobilių spūstys ir tarša mieste, žmonės greičiau ir patogiau pasieks norimus objektus.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Va tos laidos tai tikrai pasiilgau. Išties gaila, kad toks sėkmingas projektas buvo nutrauktas. Negi LTV nerūpėjo jų reitingai? Ta laida labai stipriai prisidėjo prie jų kėlimo.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
Ir taip, ir taip galvoju ir nesugalvoju: kas gi čia juokingo?
Comment
-
Kaip čia dar šis perlas neaptartas?
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąPaskutinis taisė Čikupakas; 2011.01.20, 23:24.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąPašiurpau. Čia gal net į "Šiaip liūdna" temą tiktų.
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąŠiandien jau teko matyti šį įrašą. Jį stresuoja labiau, nei aš pilna salę žmonių . Keista matyti tokia drebulę, matyt yra priežąsčių dėl ko nepasisuka liežuvis, tarkim savo reikalo neišmanymas. Šitas vaikelis tikrai negreitai išmoks Kubiliaus talento. Savaime iškyla klausimas: ar ji visdar neišvaryta?, jeigu ne, tai kažkas negerai
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą....Savaime iškyla klausimas: ar ji visdar neišvaryta?, jeigu ne, tai kažkas negerai
Comment
Comment