Parašė eigh
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė eigh Rodyti pranešimąčia kertasi horizontalus ir vertikalus ženklinimas, reikia vadovautis vertikaliu.
-
Comment
-
Kad ir koks būtumei atsargus ar pastabus,... - Remigijus Žemaitaitis | Facebook
Remigijus Žemaitaitis
1 val. ·
Kad ir koks būtumei atsargus ar pastabus, bet yra žmonių, kurie negali gyventi be intrigų.
Prieš kelias savaites su mūsų komanda susisiekė Ryan Reidel, kuris dirba DOGE bei prisistatė E. Musk komandos žmogumi.
Po kelių savaičių susirašinėjimo bei informacijos susikeitimo, buvome pakviesti atvykti į JAV, bei susitikti su jų komanda.
Susitikimo tikslas gauti USAID surinktą informaciją.
Tačiau šian atvykus į orouostą paaiškėjo, kad tai mūsų lietuvių veikėjų apgaulė.
Lėktuvo bilietai netikri!
Tenka vykti atgal į darbus, o mūsų pagrindiniam Lietuvos intrigų meistrui pavyko apgauti.
Andrius Tapinas
3 min. ·
Kadangi dėl Žemaitaičio kelionės kilo didelis triukšmas, noriu atsakingai pareikšti, kad nei aš, nei Laisvės TV neorganizavome ir nekūrėme jokių netikrų laiškų, bilietų ir neorganizavome kelionės Seimo nariui Žemaitaičiui ir jo žmonai susitikti su Elonu Musku.,
Tačiau man pavyko gauti visą Seimo nario susirašinėjimą su Musko "komanda", Seimo valdybos komentarus, situaciją oro uoste, tad šiandien žiūrėkite specialią Laisvės TV laidą "Kaip Žemaitaitis į Ameriką vyko".Paskutinis taisė Panevezietis; 2025.03.04, 12:14.
- 9 patinka
Comment
-
Teks į valstybės tarybą eiti, negalės atmazo numesti, kad aš pas Trumpą išskridau.
Deja tik praskrido
Paskutinis taisė Arunasx; 2025.03.04, 13:11.Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 2 patinka
Comment
-
-
Apgauto R.Žemaitaičio situacija sukėlė nemažą juoko bangą. Į ją socialiniuose tinkluose sureagavo ir ne vienas žinomas žmogus, tarp jų – ir muzikos prodiuseris Stano. Jis paviešino įrašą, kuriuo viešai kreipėsi į R.Žemaitaitį.
„Remigijau Žemaitaiti, viskas gerai! Pažiūrėk, kokį laišką gavau:
Nuo: Advokatas John Smith john.smith@fake-lawfirm.com
Tema: Skubus pranešimas apie paveldėjimą
Gerbiamas Remigijau Žemaitaiti,
Aš esu advokatas John Smith, atstovaujantis p. Žemaitaičio teisinį palikimą. Man buvo pavesta susisiekti su jumis dėl labai svarbios teisinės bylos. Jūsų pavardė sutampa su neseniai mirusio pono Žemaitaičio, kuris tragiškai žuvo autoavarijoje 2023 m., o jo testamentu jūs esate nurodytas kaip vienintelis teisėtas paveldėtojas.
P. Žemaitaitis paliko didelę pinigų sumą banko sąskaitoje (10,5 mln. JAV dolerių) ir nekilnojamąjį turtą. Šios lėšos šiuo metu yra sulaikytos banke ir turi būti nedelsiant pervestos teisėtam paveldėtojui.
Norėdami pradėti paveldėjimo procesą, prašome kuo skubiau susisiekti su manimi el. paštu arba telefonu.
Taip pat reikės pateikti tam tikrus asmens duomenis, kad galėtume patvirtinti jūsų tapatybę ir inicijuoti lėšų pervedimą.
Tai yra labai svarbus ir skubus klausimas, todėl laukiame jūsų atsakymo artimiausiu metu.
Pagarbiai, Advokatas John Smith John Smith & Associates Tel.: +44 123 456 7890
El. paštas: john.smith@fake-lawfirm.com“, – šmaikštavo Stano.
Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 1 patinka
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Venckus Rodyti pranešimą
Kokia čia istorija su JD Vance ir sofomis? Gal Tomizmas atsakys?
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Venckus Rodyti pranešimąKokia čia istorija su JD Vance ir sofomis? Gal Tomizmas atsakys?Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Teigiama kad istorija su sofa tai tik leftardų insinuacijos.
Comment
Comment