Parašė Lettered
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Su Duolingo pamažiuką mokausi. Visai dobrze.
Įsivaizduoju, kad turbūt nėra pasaulio šalies, kur mažiau atrodyčiau užsienietis nei Lenkija, gal net Latvijoje (nors gal labai nedaug), bet labiau užsienietis jaučiuos.
Aš beje esu parašęs lenkiškai SSC per Google Translate, tai sako viskas ok, tai vėliau net be nieko įstatydavau tekstą iš vertėjo, jokių papildomų komentarų, kad čia ne visai mano tekstas, t.y. iš vertėjo.
Plius paanalizuodavau ką vertėjas išverčia į lenkų kalbą, t. y. lenkų kalbos gramatiką, tai negaliu atsistebėt kai randu nelabai pažįstamas formas. Visokie się ir t.t. Padariau išvadą, kad reikės nemažai valandų, kad ale kalbėčiau po polsku kaip mieszkaniecPaskutinis taisė PoDV; 2024.01.20, 02:16.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNors Xi tikrai yra už ką pašlovinti, aš visgi labiau norėčiau, kad Lietuva prisiungtų prie Lenkijos ir būtų Rzeczpospolita v2.
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąBūtų buvę juokinga jeigu būtų pasišaipę ir iš trumpo, bet gavosi toks eilinis jo subinės laižymas.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
Jei rusų kariai kastruotu priešais kamera Gator, dėl to kad JAV su Trumpu negynę mūsų, paskutiniai Gator žodžiai, būtų " buvo verta" , nes bent uždraudė "trans Ganderius" NCCA plaukimo varžybose.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGal kas turi nuorodą, kur Trumpas pareiškia, jei jis nušaus kažką tiesiog gatvėje, tai jo remėjų palaikymas tik išaugs?
Jeigu tai ne feikas.
https://www.youtube.com/watch?v=iTACH1eVIaA
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
O jei kastruos prie Bideno, tada sakys „prie Trumpo būtų kitaip“ :/
Comment
-
Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimąBūtų buvę juokinga jeigu būtų pasišaipę ir iš trumpo, bet gavosi toks eilinis jo subinės laižymas.
Jei iš abiejų šaipytųsi lygiai, tai jau būtų kažkoks kitoks bajeris.
Bet aišku tau geresni "bajeriai" nesąmonęs, kuriuos stadionas čia prirašė, ane?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Bajerio esmė, kad medija saugo bideną ir daužo trampą.
Bet aišku tau geresni "bajeriai" nesąmonęs, kuriuos stadionas čia prirašė, ane?
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Bajerio esmė, kad medija saugo bideną ir daužo trampą.
-
Comment
Comment