kaip tiksliai garsi buvusi komuniste suprognozavo...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąLegenda
"Aš tikiu Pirmąja Pataisa ir papais"? O tai kas jais netiki?If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Reiktų kažkokio konteksto neapšvestiesiems.
"Aš tikiu Pirmąja Pataisa ir papais"? O tai kas jais netiki?
Ir antras sluoksnis, kad panelė vedėja,kuri šiaip didele tikimybe buvo pamaloninta pasakymu, bando ieškot variantų kaip čia patapti "įsižeidusia" dėl to, kad žmogus mėgsta krūtis
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą
Kontekstas, kad žmogų šmetė iš espn už konservatyvią nuomonę. Tada šitas žmogus bando pasakyt, kad už žodžio laisvę negalima nieko išmest. Ir specialiai sako boobs demonstruodamas savo žodžio laisvę.
Ir antras sluoksnis, kad panelė vedėja,kuri šiaip didele tikimybe buvo pamaloninta pasakymu, bando ieškot variantų kaip čia patapti "įsižeidusia" dėl to, kad žmogus mėgsta krūtisIf a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė Savitarnos kasa Rodyti pranešimąDaugiabučių parkavimo stiliumi
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąapie tai kad internetinė parduotuvė siūlo lietuviams rinktis ne lietuvių, o kinų supaprastintą kalbą. (realybėje perjungia į lietuvių/anglų miksą).Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
- 3 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNors Xi tikrai yra už ką pašlovinti, aš visgi labiau norėčiau, kad Lietuva prisiungtų prie Lenkijos ir būtų Rzeczpospolita v2.
Comment
Comment