Parašė AutoLiet
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Paskutinis taisė John; 2015.10.11, 16:34.
-
Rusijos televizijos kanalas supainiojo Putiną su Hitleriu
Rusijos Penktojo kanalo žinių laida „Šiandien“ sugebėjo supainioti reportažus ir naujieną apie Vokietijoje rodomą filmą apie Adolfą Hitlerį iliustravo Rusijos prezidento Vladimiro Putino susitikimo vaizdais.
Kremliui palankaus kanalo žinių laidoje pristatydama Vokietijoje demonstruojamą filmą apie nacių vadą A.Hitlerį pranešėja nesitikėjo, kad jį iliustruos Rusijos lyderio susitikimo su mokytojais vaizdai.
Filmas „Pasivaikčiojimai su Hitleriu“ pristatomas kaip Vokietijoje plintančios simpatijos nacių lyderiui pavyzdys. Simboliška, bet supainiotuose reportažuose matomas pats V.Putinas.
http://www.15min.lt/naujiena/aktualu...eriu-57-533495Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
Kas yra "kas" Biržuose
Nu kas neatsidara?
Biržai yra gražus miestas. Turi jis šaunią pilį ir daug aludarių. Dėl jų ir nusprendžiau vienam prekybos taške užsipirkti atitinkamų biržiečių liaudies gaminių.
Prisirinkęs krepšą gėrybių patraukiau prie pardavėjos. Ji sėdėjo ir klastingai manęs laukė. Pasisveikinom, nusišypsojom. Išsikroviau. Ji suskaičiavo, pamaigė savo kompiuterį ir ramiu balsu tarė:
- Kas neatsidara.
Neturėjau atsakymo į tokį netikėtą klausimą ir apsižvalgiau ar jis tikrai skirtas man. Bet eilėje stovėjau aš vienas.
- Neatsidara kas, – visiškai perfrazavo savo teiginį pardavėja.
Į galvą šovė išganinga mintis, kad ji, norėdama pritaikyti nuolaidą alui, bando iš manęs išgauti kažkokį slaptažodį. Tad per daug negalvojęs atsakiau:
- Alaus butelis.
Pardavėja pakėlė akis, ir iš niekinančio žvilgsnio supratau, kad nemokamo atidarytuvo negausiu.
- Nu kas užstriga, – uždavė naują mįslę.
- Ką? – ištariau jau visai nustebęs.
Nebeatsakiusi į mano klausimą ji paspaudė didelį raudoną mygtuką ir įjungė garsų skambutį. Pradėjau gailėtis, kad perku alų ir kad išvis jį geriu. Gerai, kad mano apmąstymams nebuvo duota daug laiko. Už kelių sekundžių atlėkė kita pardavėja ir piktai paklausė kolegės:
- Nu kų?
- Nu kas neatsidara, – atrėžė ta.
Tada abi puolė plikom rankom taisyti ir draskyti kasos aparatą, ir aš, po keliolikos sekundžių visiško nesusigaudymo, supratau kas yra kas Biržuose.
Copyright Donatas Remeika
Comment
-
-
Parašė Dadis Rodyti pranešimąAZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ reikia grąžinti prieš tai buvusią vėliavą - vytį.
Comment
-
Tai kad butent ne diktatorius naudoja atributika, bet opozicija, tai gal geriau mums bulba diktatorius nei ju opozicija? Nes gali kalt jiems i galva istorinius faktus bet ju nenoras klausyt man panasus kaip kad Rusija grieba Ukrainos istorija ir daro ja savo. Ju didziausias argumentas ale viskas buvo vykdoma baltarusiu kalba kitokiu paaiskinimu neklauso.
Comment
Comment