Parašė andyour
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė andyour Rodyti pranešimąO kas čia nutiko tarp Kanados ir Putino?
Comment
-
Žiūrint kur vyksta viršūnių susitikimas - Pekine Putinui sekėsi geriau :
http://www.zerohedge.com/sites/defau...2014%20big.jpg
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąŽiūrint kur vyksta viršūnių susitikimas - Pekine Putinui sekėsi geriau :
http://www.zerohedge.com/sites/defau...2014%20big.jpg
Comment
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimą
Kiti stalai irgi ne ką pilnesni, žodžiu manipuliuot ir sukurt įvaizdį taip lengva
Dėl Kanados pasisakymo irgi nenustebčiau, kad antis buvo. Nesakau, kad buvo, bet nenustebčiau, nes nesunku padaryt atseit "šaltinis girdėjo, kad Kanada taip pasakė"
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimą^Kaip gražiai nukirpta moteris sėdinti prie Putino stalo...:
Youtube video
Kiti stalai irgi ne ką pilnesni, žodžiu manipuliuot ir sukurt įvaizdį taip lengva
Dėl Kanados pasisakymo irgi nenustebčiau, kad antis buvo. Nesakau, kad buvo, bet nenustebčiau, nes nesunku padaryt atseit "šaltinis girdėjo, kad Kanada taip pasakė"
Comment
-
Paaiškėjo tikroji JAV ir Rusijos nesutarimų priežastis . Putinas irgi turbūt spaudžia Obamą tuo klausimu.
Amerikiečių dainų autorius ir poetas Ryanas Walshas socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė ištrauką iš knygos apie televizijos serialo „Tvin Pyksas“ kūrimą. Iš šios ištraukos matyti, kad buvęs Sovietų Sąjungos vadovas Michailas Gorbačiovas buvo didelis šio Davido Lyncho serialo gerbėjas ir spaudė JAV prezidentą George'ą Bushą, jog šis iš režisieriaus išsiaiškintų, kas nužudė Laurą Palmer, skelbia newstwenty4seven.com
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąIšverskit kas nors jei galit.
Pabaltijo skurdas
Nuskurdusi dėl Rusijos sankcijų Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė klajoja su vežimėliu po pigius supermarketus bet nieko negali sau leisti
Comment
-
Vilniečiai apie vilniečius
Tipiškas vilnietis? Nu nežinau, jie visi labai pasakoja apie savo vaikystę, kaip jie augo tarp blokų, tarp bombaubėžaščių šitų ten visokių, ten žaidė ant betono. Bombaubėžaščiai čia tas, kur tarybiniais laikais pastatytos tos nuo bombų ten, kaip jie vadinasi, ten nuo atakų. [...] Tai čia nuo senų senų ten karo laikų pastatyta tokių ir šiaip yra jų, žinokit, stovi miestuose va tuose tankesniuose rajonuose, Fabijoniškėse, dar kažkur yra tokių slėptuvių, tai va tai jie po bombaubėžaščius.
29 m. projektų vadovė
Nu žinot, kaunietis sakytų tipiškas vilnietis yra rusas, nes jų manymu visi Vilniuj šneka rusiškai, nes iš tiesų nu tos kalbos gali daugiau išgirst negu, sakysim, Kaune.
58 m. valstybės tarnautoja, politikėPaskutinis taisė andyour; 2014.11.21, 17:31.
Comment
-
Vilniečiai apie Kauną
Kaunas man iki šiol, taip sakant, neturiu simpatijų didelių, nu šiaip jis man prie Vilniaus kažkaip pririštas ir viskas.
71 m. inžinierius, dėstytojas
Nors mano tėtis iš Kauno, bet Kaune tai nenorėčiau gyvent, nes ten kažkokia labai specifinė publika Kaune, nu jie turi tokį kažkokį kaunietišką prieskonį nelabai skanų, tokį kažkokie tai tokie visi, nu kažkokie tai nežinau, saldūs ne saldūs, kažkoks nu yra prieskonis, neteko patirt?
56 m. architektas
Paskutinis taisė andyour; 2014.11.21, 17:37.
Comment
-
Vilniečiai apie Vilniaus rajonus
Anksčiau tai mūsų buvo nu kaip komuna tiesiog, kai išsikraustėm ir paskui gavau butą savo šeimai Žirmūnuose. Tai viršuj gyveno iš mūsų mokyklos, apačioj gyveno iš mokyklos, nu tai va taip ir gyvenom. Per balkoną: paduok druskos, paimk degtukų. Vidury nakties: ar turi to, ar turi cigarečių ten trečią valandą ryto, nes matai pas juos svečiai ar dar kas nors, nu va taip. Išvirk mano vaikui, aš labai skubu, išvirk košės manų, nu tokie buvo.
56 m. filologė, savanorė
Aš, suprantat, aš, pavyzdžiui, tikrai nesmerkiu tokio dalyko kaip Lazdynai, ane, o mūsų tie vilniečiai lietuvaičiai visi: oi čia yra betono luitas, čia yra baisu. Nebaisu tai yra, buvo paprasčiausiai tasai laikotarpis, kai žmonėm nebuvo kur gyventi, taip, čia nebuvo kur žmonėm gyventi ir jie pasistatė. Tai dabar plius minus kiekvienas turi kur gyventi, jeigu jisai turi dar du namus, du butus, jisai išnuomoja kitam ir iš esmės visi telpa, ane? O tuo metu, kai tas žmonių skaičius, ane, gyventojų skaičius augo, nebuvo kur gyventi, o tai yra aišku, kad auga tauta, vis vien auga, vaikai gimsta. Ir jie pastatė tuos Lazdynus ir viskas ten tvarkoj, tarp kitko Lazdynus irgi lietuvaičiai statė, o ne ten kažkokie.
30 m. statybininkas
Comment
Comment