Parašė keen
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąJohn, kam reikia taip sureikšminti tą Užkalnį? Aš irgi mėgstu pasiskaityt jo rašliavą, bet beskaitant tavo žinutes susidaro toks įspūdis, lyg jis tau būtų kaip koks dievukas, dvasinis vedlys
Netiki? Pasidomėk šia tema, tarkim, po kokių 4 mėnesių. Įsitikinsi, kad tiek John, tiek Užkalnis, tiek bet kas kitas, kuris taip sakė, yra teisūs, nes visi jau bus viską pamiršę ir pripratę prie naujojo Vilniaus logotipo bei brand'o.
Tiesiog reikia mokėti skirti simpatijas/antipatijas, norus, svajones ir idėjas nuo realybės. Aš, šiuo atveju, tiesiog konstatuojų beveik garantuotai įvyksiantį faktą.Paskutinis taisė John; 2014.04.29, 23:15.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesą pasakius, man nelabai rūpi Užkalnis. Net jeigu jis užsilenktų šiandien, man nuo to nebūtų nei šilta, nei šalta. Tiesiog šiuo atveju jis yra visiškai ir akivaizdžiai teisus.
Netiki? Pasidomėk šia tema, tarkim, po kokių 4 mėnesių. Įsitikinsi, kad tiek John, tiek Užkalnis, tiek bet kas kitas, kuris taip sakė, yra teisūs, nes visi jau bus viską pamiršę ir pripratę prie naujojo Vilniaus logotipo bei brand'o.
Aišku, kad teisus. Kai pristatė Kauno prekini ženklą Kauna(o)s irgi daug buvo nuomuonių, o dabar ar kam rūpi?
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąAišku, kad teisus. Kai pristatė Kauno prekini ženklą Kauna(o)s irgi daug buvo nuomuonių, o dabar ar kam rūpi?
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąAišku, kad teisus. Kai pristatė Kauno prekini ženklą Kauna(o)s irgi daug buvo nuomuonių, o dabar ar kam rūpi?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąniekas to neišgirs, niekam nebus įdomu ir niekas nuo to nepasikeis.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąVidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNe tau vienam. Tačiau Husqvarna logotipas, kaip ir pats brand'as, nėra plačiai žinomas plačiojoje visuomenėje ES ar kitose Lietuvos turizmo rinkose (gal išskyrus kokią Švediją). Dėl ko tai yra visiškai dzin.
The Husqvarna Group (Swedish pronunciation: [ˈhʉːskvɑːrna]) is the world's largest producer of outdoor power products including robotic mowers, garden tractors, chainsaws and trimmers. Based in Huskvarna, Sweden, the Group is also the European leader in consumer watering products and one of the world leaders in cutting equipment and diamond tools for the construction and stone industries.Paskutinis taisė Silber418; 2014.04.30, 06:02.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesą pasakius, man nelabai rūpi Užkalnis. Net jeigu jis užsilenktų šiandien, man nuo to nebūtų nei šilta, nei šalta. Tiesiog šiuo atveju jis yra visiškai ir akivaizdžiai teisus.
Tiesiog reikia mokėti skirti simpatijas/antipatijas, norus, svajones ir idėjas nuo realybės. Aš, šiuo atveju, tiesiog konstatuojų beveik garantuotai įvyksiantį faktą.
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąJei jums atrodo, kad čia linksma, tai prisiminkit, kad jie turi balso teisę.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNe tik turi balso teisę, bet taip pat buvo ir Liberalų Sąjūdžio veidu.Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąTurbūt juokauji. Nebent niekada neteko rimčiau remonto/buities darbais užsiimti. Husqvarna yra senas ir gerai žinomas švediškas prekės ženklas.
Vat SKF gal ir netaip žinomas prekės ženklas, nors tai svarbiausias guolių gamintojas pasaulyje.
Comment
Comment