Paleidai tokį kieme ir sniego takeliams nukasinėt nebereikia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąSekant naujausias aktualijas, galima spėti, kad sekantis paminklas bus pastatytas R.Branson vizito garbei.
Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąYpač, kai taip prašurmuliavo vizitas ir tokią sumaištį Kaune sukėlė. Tiesiog susprogdino bombą.
Atvaizdas
http://verslas.delfi.lt/verslas/kaun...8978&com=1&s=5
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąYpač, kai taip prašurmuliavo vizitas ir tokią sumaištį Kaune sukėlė. Tiesiog susprogdino bombą.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJeigu statai "paminklą" kokiam nors degradui ar kriminalui, nesistebėk, jeigu jis bus suniokotas/išniekintas/nugriautas.Parašė John Rodyti pranešimąNa aš dvejojau, ar dėti į šiaip liūdna, ar šiaip linksma, ar nusikaltimų temą...
Comment
-
Ta bobulytė, jei kauše turėtų smegenis, o ne manų kruopas, galėtų nors ir autorinį darbą apie kavutę su šviežiu prienu su Bransonu parašyt ir pardavinėt. Be to kokia proga marketingui - gerk pieną, kurį gėrė Bransonas.
Bet velniai nematė tos naudos, čia yra valstybės reprezentacijos reikalas.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTa bobulytė, jei kauše turėtų smegenis, o ne manų kruopas, galėtų nors ir autorinį darbą apie kavutę su šviežiu prienu su Bransonu parašyt ir pardavinėt. Be to kokia proga marketingui - gerk pieną, kurį gėrė Bransonas.
Bet velniai nematė tos naudos, čia yra valstybės reprezentacijos reikalas.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąTa bobulytė, jei kauše turėtų smegenis, o ne manų kruopas, galėtų nors ir autorinį darbą apie kavutę su šviežiu prienu su Bransonu parašyt ir pardavinėt. Be to kokia proga marketingui - gerk pieną, kurį gėrė Bransonas.
Bet velniai nematė tos naudos, čia yra valstybės reprezentacijos reikalas.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKaip rodo patirtis, 99%, kad toks "verslas" būtų nuostolingas.Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąKaip rodo patirtis, 99%, kad toks "verslas" būtų nuostolingas.
Todėl man tai kliūna ne kaip kažkokia pražiopsota proga užsidirbti ar tiesiog apturėt tam tikrą nuotykiui, bet kaip nelabai malonus mūsuose vyraujančio mentaliteto atspindys.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimą<...>
Todėl man tai kliūna ne kaip kažkokia pražiopsota proga užsidirbti ar tiesiog apturėt tam tikrą nuotykiui, bet kaip nelabai malonus mūsuose vyraujančio mentaliteto atspindys.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąBobulytė atspindi visos mūsų tautos mentalitetą? Kas yra tokia - atstovė mūsų tautos mentalitetui?
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBobulytės pienas, bobulytės žemė, bobulytės ir reikalas. Visgi manau, kad draugiškai nusiteikęs žmogus tokioje situacijoje ne tik peinu būtų pavaišinęs ir kad tai atspindi tam tikras mūsų pažiūras. Esi svetimas, eik iš čia, ko nori. Jau kiba vogsi ką O galėtų pakviesti į svečius, pavalgydint ir gero kelio palinkėt. Pofik, kad ir ne Bransonas ten būtų, kad ir šiaip eilinis priklydėlis. Gi ne karvės paprašė, o tik šviežio pieno duot paragaut.
Todėl man tai kliūna ne kaip kažkokia pražiopsota proga užsidirbti ar tiesiog apturėt tam tikrą nuotykiui, bet kaip nelabai malonus mūsuose vyraujančio mentaliteto atspindys.
o jei piena pavadintu kaipnors susijusiai su Bransonu tikrai jo nenorėčiau. Noriu paprasto kaimo bobutės pieno, o ne kažkokiu marketingo išmislu už kuriuos dar ir susimokėt reikia
Tas ponas Lašas dar mažai tesupranta. Tiek lietuvoje tiek uzsienyje zmones kurie daro tikra produkta nesinaudoja jokiomis naujomis galimybemis, nes jei naudotusi tikrai negamintu visko senais metodais ir greiciausiai viska butu optimizave uzsimtu vien tik brando marketingu ir gamintu visokius surogatus kaip visi kiti
Comment
-
Jei jau apie tai pradėjom:
http://verslas.delfi.lt/kaimas/pieno....d?id=61546260
Dabar žinodamas platesnį vaizdą turbūt nesigilindamas į Puškinus su ta moteriške sutikčiau. Bransonas tokiu atveju galėtų jai ir padėkot, kad neapsitriedė vidury Lietuvos laukų
Comment
Comment