Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
-
Parašė artexs Rodyti pranešimąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ O ko lįsti į dušą, kai jame kažkas jau maudosi (ir ne kokia faina panelė)?*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąGal kai norisi Atvaizdas
ir tokie klausimai nebekylaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimą/\ O ko lįsti į dušą, kai jame kažkas jau maudosi (ir ne kokia faina panelė)?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimą[rasistinis humoras]Ten kur gali sutikti tokį vyruką dušai kolektyviniai. [/rasistinis humoras]*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąIr muilas bendrasI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Žydas kreipiasi į rabiną:
-Hrabė, pas manė bėda – sunus phryėmė khrikščionybė. Ka man dahryti?
Rabinas pagalvojo ir sako:
-Rhėikė pasitahrti su dėvu.
Po kurio laiko grįžta ir sako:
-Tėsiog nėžynau ka pasakyti. Vėšpatis atsakė man, kad jis tuhri ta pati phroblėma ...
Mendelis klausia svečio:
-Kėk šaukštėliu cukro dėdatė I ahrbata?
-Namė vėna, svėčiosė – du.
-Ui, mėlas mano, jauskėtės kaip namė.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė TomizmasPrisiminiau kaip cha.lt buvo įdėta juodo humoro apie žydus, bet ten bajeriai TOKIE, kad nelabai noriu jų čia postinti atviru tekstu. Užteks nuorodos
http://www.cha.lt/category/anekdotai...pie-zydus.html
Gavo sąskaita už dujas.
Comment
-
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
Comment