Parašė LC.
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
-
Parašė zaraza-Šiauliai Rodyti pranešimąNe būtinai jaunystė.. Praitais metais važiavau žiema prie ežero čia Šiaulių rajone ir važiuojant per miška siauru takeliu iš už posūkio parskriejo vyras kokių 40 metų tempdamas roges su dviejom mergaitėm kokių 11-14 metų dar koks metras ir būtų blogai baigiasi.. Tai gerai, kad mano greitis nebuvo didelis ir dar pats mečiausi i šoną, nes būtume tiesiai viens į kitą.. Jau nekalbu apie mergaites tas ant rogių..
Comment
-
Whoo ouoh, baby...
Bieberis: aš – nenormalus
Populiarusis popdievaitis Justinas Bieberis ir vėl visus „nuginklavo“ savo sparnuotomis frazėmis. Šį kartą jaunasis dainininkas pareiškė esantis beprotis.
Šešiolikmetis atlikėjas prasitarė kenčiantis nuo nemigos bei negalintis nustoti galvoti apie mylimus žmones ir... dievą. Žvaigždė tikino manantis, kad visos problemos, su kuriomis jam tenka susidurti – tik jo talentą įrodantis ženklas: „Aš – išprotėjęs. Net mano smegenys veikia kitaip nei visų kitų žmonių, kitaip mąstau, o mano mintys visada varžosi tarpusavyje viena su kita. Aš – pamišęs, bet manau, kad tokie yra visi muzikantai.“
Nepaisant to, Justinas prasitarė žinantis, kokią kainą jam tenka mokėti už jį aplankiusį populiarumą: „Man tikrai sunku išlaikyti vidinę harmoniją. Paprastas, niekuo neišsiskiriantis vaikinas susirgęs tiesiog grįžta namo, o aš to daryti negaliu. Net pykdamas ar būdamas blogos nuotaikos dažnai esu priverstas dirbtinai šypsotis ir dėtis laimingu, tačiau tai daryti stengiuosi kuo rečiau. Esu, kas esu, bet neretai turiu savo gerbėjams atiduoti didelę dalį savęs ir savo asmeninio gyvenimo.“
Tokia ta populiarumo kaina, o ją mokėti ar ne, sprendžia kiekvienas pats už save.
Comment
-
Gerbėjai lygiai tokie patys... Pasižiūri US kaip verkia, raitos ant žemės ir pan. - kažkas baisaus ir tikrai nei kiek normalaus...Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Negi negana iškart įdėti tą šaltinį ir prie jo čia kaip pvz. pridėjus 1 ar 2 foto? Kam tokios bevertės paklodės apsunkinančios kitiems naršymą?Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąGerbėjai lygiai tokie patys... Pasižiūri US kaip verkia, raitos ant žemės ir pan. - kažkas baisaus ir tikrai nei kiek normalaus...
http://www.youtube.com/watch?v=_mUXwnEWEnE
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąJo as irgi ilgai ziurejau kol pamaciau kad pas ji raktas kabo ant kaklo kaip pas koki mokinuka
Comment
-
Parašė bebop Rodyti pranešimąMatosi? Kartais pas mane YouTube vaizų nerodo
Comment
Comment