Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Linksma eilutė nelinksma tema:
Dauguma vokiečių žarnyno infekcija užsikrėtė „McDonald's“ restoranuose
Taip pat pranešime spaudai skelbiama, kad Vokietijos „McDonald‘s“ restoranuose, kaip ir Lietuvoje, patiekalų su šviežiais agurkais nėra.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąTaip tai šėryklai ir reikia. Žmonių gaila...
Nebėra temos be A|1 sąmokslo teorijų....Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė le bronius Rodyti pranešimąBuvo linksma tema, bet užėjo A|1...
Nebėra temos be A|1 sąmokslo teorijų....
Comment
-
Parašė disident Rodyti pranešimąMan rodos A|1 tiesiog pila laikas nuo laiko alyvos į ugnį ir juokiasi tyliai kaip kai kurie kelia audrą vandens stiklinėj ;DAš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė LC. Rodyti pranešimąSiūlau visiems naudoti parašą "Nereaguosiu į A|1 kliedesius". Jeigu jūs šios taisyklės laikysitės, viskas ateis į savo vietas (nereikės nervintis, gaišti laiko betiksliam plepalui ir pan.). Na, tai skelbiam šią draugišką protesto akciją?
Dabar į temą
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąKeista, kai žmonės, laikantys save mąstančiais ir demokratiškais, kitokias nuomones kaipmat apšaukia kliedesiais. Tokie žmonės kaip A|1 verčia mąstyti, o ne priimti tai kas kišama į galvą, kaip gryną produktą. Na, bet gal kažkam taip tiesiog lengviau gyventi, kai mainstreaminė nuomonė = mano nuomonė. Pasirinkimo reikalas.Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Parašė le bronius Rodyti pranešimąO tavo nuomonė tai iš viso niekam neįdomi. Aš tai asmeniškai iš karto praverčiu tavo postus, jeigu jų būna. Laiko gaišimas...
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąNe pasidavėm, o davėm durniui kelią.Paskutinis taisė Al1; 2011.05.31, 11:27.
Comment
-
Parašė le bronius Rodyti pranešimąBuvo linksma tema, bet užėjo A|1...
Nebėra temos be A|1 sąmokslo teorijų....Parašė disident Rodyti pranešimąMan rodos A|1 tiesiog pila laikas nuo laiko alyvos į ugnį ir juokiasi tyliai kaip kai kurie kelia audrą vandens stiklinėj ;DParašė le bronius Rodyti pranešimątai juokias,tegul juokias, bet jau visos įdomesnės temos užkištos jo pamąstymais ir sąmokslo teorijomis. Jau net neįdomu užeit...Parašė LC. Rodyti pranešimąSiūlau visiems naudoti parašą "Nereaguosiu į A|1 kliedesius". Jeigu jūs šios taisyklės laikysitės, viskas ateis į savo vietas (nereikės nervintis, gaišti laiko betiksliam plepalui ir pan.). Na, tai skelbiam šią draugišką protesto akciją?Parašė Al1 Rodyti pranešimąPasidavėt be mūšio. Gėda.Parašė le bronius Rodyti pranešimąO tavo nuomonė tai iš viso niekam neįdomi. Aš tai asmeniškai iš karto praverčiu tavo postus, jeigu jų būna. Laiko gaišimas...Parašė Smauglys Rodyti pranešimąNe pasidavėm, o davėm durniui kelią.Parašė Al1 Rodyti pranešimąI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
Comment