Tai kad jis pats tyčiojasi iš savęs. Jeigu kažkas prisiliuobia ir daro nesąmones, tai nėra ko stebėtis kad atsiranda tokių, kurie tai pafilmuoja šiek tiek.
Yra ir tokių variantų, kai "baranai" tyčiojasi iš žmonių. Nemaniau kad jie tokie faini, rimtai Beveik noriu tokio gyvio namie.
Baran vs. Human
Baran 1 : Human 0
Alfa kartais tikrai moka pajuokinti. Na tai prisipažinkit kiekvienas sau asmeniškai (jei pas kažką nėra kompleksų, galima ir į forumą), kiek tiesos tokiame apibūdinime
„Aš tave myliu, tekėk už manęs.” „Nusifotografuok, turime žinoti, kad nesi apgavikė”. Ko tik neišgirsta tūkstančiai surašinėtojų, šiomis dienomis pasklidusių po visus šalies kampelius.
Šeštadienį laukiau draugės, todėl atidariau duris vos išgirdus skambutį. Labai nustebau pamačius surašinėtoją. Ši nustebo ne mažiau už mane — rašo dienraštis.
(...)
Pilnai sutinku su tuo, man nejuokingas nei Kiesha, nei Minedas, nei šis žmogus. Nematau iš ko čia juoktis.
Post-sovietinio kaimo humoras Keista, kad Lietuvoje dar yra žmonių, kuriems toks humoras patinka (mano draugų Lietuvoje tarpe tokių nėra). Maždaug "pasijuokime iš invalidų, kad paslėptumėme savo nepilnavertiškumo kompleksą". Labai jau "early 90s ex-USSR".
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Netrukus Kauno apygardos teismas kreipsis į Konstitucinį teismą, prašydamas išaiškinti, ar kai kurios sporto šakos yra leistinos vaikams ir leidimas vaikams užsiimti tokia sportine veikla neprieštarauja Konstitucijai.
Comment