Parašė Arunasx
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė rmss Rodyti pranešimą
Nieko nesupratau
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąTurbūt žiauriausias prikolas, kokį per pastaruosius 10 metų teko matyti BLM aktyvistai realiame gyvenime jam apkartintų kažkiek kasdienybę, ateitį, karjerą, viską
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąGalvojau ką nors naujo parodysi, čia labai senas.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Ne visi matė, aš irgi neseniai buvau tarp jų. Vos neverkiau
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Šiuo metu būtu dar drąsiau, kita vertus, dėl Muhamedo jie apsi..., ir jį pavertė meškiuku. Kaip Charlie Hebdo dabar daug atsargiau kalba apie musulmonus, tik kad jie turi už ką. Drąsa visada turi ribas, jei, žinoma, žmogus turi pakankamai sveiko proto.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Bet kiek Youtubėje žiūrėjau juodaodžių reakcijų į šitą vydijo, tai visi kvatojosi isteriškai. Manau kiekvienam sveiko proto žmogui aišku, kad čia juokiamasi ne iš juodaodžių, o paties personažo ribotumo ir well, nors ir maskuojamo, bet rasistiškumo... Kaip apsidžiaugė gavęs progą pasakyti tą žodį, su kokiu entuziazmu pasakė
- 1 patinka
Comment
-
Tai rusų diplomatai miltelius baltus iš Argentinos gabena, tai dabar dviračius vogtus pradėjo atvirai paradvinėti Strasbure:
С порошка перешли на колеса Водителя Генконсульства РФ в Страсбурге заподозрили в продаже краденых велосипедов на 100 тысяч евро. После вызова в полицию он уехал из страны https://novayagazeta.ru/articles/202...shli-na-kolesaNepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo
Comment
-
O kur gi jų nėra, kačių mylėtojų? Awwww, koks fainumas!
Man šie video ypač patiko dėl to, kad pagrindinis herojus atrodo beveik kaip mano katinas Kažkada prieš 10 metų dėjau atrodo ir čia forume jo nuotraukas, kai buvo dar mažas. Dabar jis atrodo kaip šitas herojus iš filmų, jau subrendęs dėdėSnowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąRokai tave kas nuhackino kad ispaniškus video pradėjai kelti?Paskutinis taisė RokasLT; 2021.03.30, 12:23.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
YT algoritmas nuhakino.
Comment
Comment