Turbūt žiauriausias prikolas, kokį per pastaruosius 10 metų teko matyti BLM aktyvistai realiame gyvenime jam apkartintų kažkiek kasdienybę, ateitį, karjerą, viską
Turbūt žiauriausias prikolas, kokį per pastaruosius 10 metų teko matyti BLM aktyvistai realiame gyvenime jam apkartintų kažkiek kasdienybę, ateitį, karjerą, viską
Ne visi matė, aš irgi neseniai buvau tarp jų. Vos neverkiau
Šiuo metu būtu dar drąsiau, kita vertus, dėl Muhamedo jie apsi..., ir jį pavertė meškiuku. Kaip Charlie Hebdo dabar daug atsargiau kalba apie musulmonus, tik kad jie turi už ką. Drąsa visada turi ribas, jei, žinoma, žmogus turi pakankamai sveiko proto.
Šiuo metu būtu dar drąsiau, kita vertus, dėl Muhamedo jie apsi..., ir jį pavertė meškiuku. Kaip Charlie Hebdo dabar daug atsargiau kalba apie musulmonus, tik kad jie turi už ką. Drąsa visada turi ribas, jei, žinoma, žmogus turi pakankamai sveiko proto.
Bet kiek Youtubėje žiūrėjau juodaodžių reakcijų į šitą vydijo, tai visi kvatojosi isteriškai. Manau kiekvienam sveiko proto žmogui aišku, kad čia juokiamasi ne iš juodaodžių, o paties personažo ribotumo ir well, nors ir maskuojamo, bet rasistiškumo... Kaip apsidžiaugė gavęs progą pasakyti tą žodį, su kokiu entuziazmu pasakė
Bet kiek Youtubėje žiūrėjau juodaodžių reakcijų į šitą vydijo, tai visi kvatojosi isteriškai. Manau kiekvienam sveiko proto žmogui aišku, kad čia juokiamasi ne iš juodaodžių, o paties personažo ribotumo ir well, nors ir maskuojamo, bet rasistiškumo... Kaip apsidžiaugė gavęs progą pasakyti tą žodį, su kokiu entuziazmu pasakė
Dabar užtenka kelių radikalų/SJW fundamentalistų, kad sužlugdytu tavo karjerą, net gyvenimą.
Tai rusų diplomatai miltelius baltus iš Argentinos gabena, tai dabar dviračius vogtus pradėjo atvirai paradvinėti Strasbure: С порошка перешли на колеса Водителя Генконсульства РФ в Страсбурге заподозрили в продаже краденых велосипедов на 100 тысяч евро. После вызова в полицию он уехал из страны https://novayagazeta.ru/articles/202...shli-na-kolesa
O kur gi jų nėra, kačių mylėtojų? Awwww, koks fainumas!
Man šie video ypač patiko dėl to, kad pagrindinis herojus atrodo beveik kaip mano katinas Kažkada prieš 10 metų dėjau atrodo ir čia forume jo nuotraukas, kai buvo dar mažas. Dabar jis atrodo kaip šitas herojus iš filmų, jau subrendęs dėdė
Aš ir turėjau panašų katiną, tik su geltonomis akims. Teko atsisveikinti ir išvežti į kaimą, nes nenorėjome kastruoti, o velniūkštis 2 kartus išskrido iš 5 aukšto pro balkoną ant krūmų.
Comment