Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Resutas Rodyti pranešimąKiek tame yra tiesos? Tikrai kažkas buvo rasta?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Resutas Rodyti pranešimąKiek tame yra tiesos? Tikrai kažkas buvo rasta?
Radinys Valdovų rūmuose archeologams užminė mįslę
http://www.zinios.lt, 2014.12.06
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąKuo čia dėtas pasaulis jei ši tema skirta būtent lietuviams?
Nusišnekėjai ir smarkiai jau antrą kartą
Man atrodo, aš esu kažkada minėjęs, kad Kauno niekinimas yra mano mėgstamas užsiėmimas, tai nusprendžiau nepraleisti progos. Watch this space.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąTik Švedijai ir tekurt.
Comment
-
Parašė balietis Rodyti pranešimąŠvedams gal čia ir kažkas tokio. Pas mus ant sienų dar geriau nupiešdavo, su sparnais, pavyzdžiui.
Comment
-
3-5 metų vaikams tos birkos yra totaliai по пенису и до фаллоса (liet. būtų "pochuj"). Šiek tiek vyresni jau pradeda domėtis, kaip kas atrodo, bet abejoju, ar šitas filmukas kuo nors galėtų pagelbėti. Greičiausiai maži vaikai žiūri, nes jiems tiesiog spalvos patinka, o suaugę kraupsta, kaip čia taip.Paskutinis taisė balietis; 2015.01.14, 09:19.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąVideo jau sulaukė žiniasklaidos dėmesio ne tik Lietuvoje, bet ir Norvegijoje, Anglijoje, JAV, Australijoje, kt.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Monteq Rodyti pranešimąEsu giliai pasipiktinęs! Šitokioje tolerantiškoje valstybėje propaguojami heteroseksualūs santykiai, pasibjaurėtina! Reikalaujame filmuko apie pimpaliuko ir kito pimpaliuko meilę bei vaginutės ir kitos vaginutės meilę, taip pat pimpaliuko istorijos apie jo tapimą vaginute ir atvirkščiai
Comment
-
Pasaulio žiniasklaidos dėmesio sulaukęs švedų sukurtas lytinio švietimo filmukas vaikams su šokančiais ir dainuojančiais lytiniais organais bus išleistas singlo pavidalu. Klipo muzikinio takelio autorius Johan Holmström patikino, jog anglakalbė ir pilna dainos versija bus išleista po kelių savaičių.
Šiuo metu daina įtraukta švediškoje muzikos perklausos svetainėje Spotify bei YouTube.
Šaltinis: Swedish 'genital' video gets remade in English
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
Comment
Comment