Gerai, kad UK Euro neįveda. Viskas minimum tris kartus branktų. Lietuvoj nuo Sausio 1 viskas branksta 3.45 karto, o algas valdžia paliks, kokios buvę. Tyčiojimasis iš eilinių žmonių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąNu tai ir gaunasi $2.48 a week x 52= $128 metams. Žydai žino kaip nulupt nuo paprasto žmogaus.
Bet su euru tai juokingiausia, kad istikro babces taip galvoja... Kazkaip itariu, kad reikia LB lankstinuku maximoj padalint apie eura ir kaip valiutos konvertavimas vyksta
Comment
-
Anekdotas aktualia tema iš interneto platybių:
Oficialaus vizito metu jaunasis Šiaurės Korėjos lyderis Kim Jong Unas vaišina Putiną olandišku sūriu ir lyg tarp kitko atvirauja:
- plačiai pagarbintas Vladimirai Vladimirovičiau! Žinokite, aš nei dienos nebegaliu išgyventi be šito sūrio!
Putinas atsidūsta:
- aš irgi olandišką sūrį mėgstu... Visiems jį uždraudžiau, bet pats jį kemšu kiekvieną dieną.
Kim Jong Unas:
- o tai kaip jūs šitą sūrį importuojate, Vladimirai Vladimirovičiau, jeigu visiems uždraudėte?!
Putinas:
- taigi povandeniniu laivu iš Švedijos slapčia atsivežu! Bet vakar mūsų laivas sugedo, tai siuntos negavau... Ar galiu paimti dar gabalėlį?..Paskutinis taisė Silber418; 2014.10.21, 00:50.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąTen rusai bando primest, kad visoje Europoje toks bardakas, juolab visur rusų kalbą naudoja iškabose?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ jos ir nesupratau, ten rėkia ir tranko durimis? Ar jam skauda kažką ir nesulaukia daktaro?
Comment
-
Parašė andyour Rodyti pranešimą/\ jos ir nesupratau, ten rėkia ir tranko durimis? Ar jam skauda kažką ir nesulaukia daktaro?
Comment
-
Maskvos apskrityje pavogė traukinį.
http://www.delfi.lt/news/daily/crime....d?id=66193378
Nu čia tai jau šakių rajonasNeskubėk ir nespėsi.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąNa, su Lietuvos geležinkeliais tai čia nieko bendro neturi, todėl geriau būtų buvę šitą naujieną įkelt į temą "Šiaip linksma"
O dėl tos žinios taiMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment