Ten pas jūs Kaune visi tokie neturintys humoro jausmo?
Reiktų sukurti kokį gerą captioned picture te tema. Šiaip rimtai pastebėjau, kad daugeliui kauniečių (bent jau vertinant pagal forumą) kažkaip sunkiai su humoro jausmu.
Kai sostinėj vien lenkai, rusai, ir keli lietuviai, tai aišku jiem nusišikt ant bajeriukų apie miestą kuriame jie yra imigrantai))
Visai nejuokinga. Iš tikrųjų tai Vilniuje dauguma dabar ne lenkai ir ne rusai, o lietuviai. Pasižiūrėk statistiką. Dėl to tokie bajeriai nejuokingi irne į temą. Čia tik bandai prisidengdamas neva humoru pasityčioti ir įžeisti Vilnių.
mums uztenka paziureti ten nuvaziavus, o ne i statistika , pvz mano uosviu name Antakalnyje gyvena vieni ruslenkiai ar kokie ten jie skaitosi Beje, gaunantys normalia pensija is Rusijos ir keikiantys lietuvius istisai
Visai nejuokinga. Iš tikrųjų tai Vilniuje dauguma dabar ne lenkai ir ne rusai, o lietuviai. Pasižiūrėk statistiką. Dėl to tokie bajeriai nejuokingi irne į temą. Čia tik bandai prisidengdamas neva humoru pasityčioti ir įžeisti Vilnių.
Kam ta ironija jei juokaujam tai juokaujam. Juodas gumoras jum juk patinka, vilniečiai
mums uztenka paziureti ten nuvaziavus, o ne i statistika , pvz mano uosviu name Antakalnyje gyvena vieni ruslenkiai ar kokie ten jie skaitosi Beje, gaunantys normalia pensija is Rusijos ir keikiantys lietuvius istisai
Taip Antakalnyje nemažai rusų yra. Beje gal kauniečiai ne visada atskiria ir lenkų kalbą nuo rusų.. tai..
Ech vaikai/vaikinai/vyrai, randat jūs apie ką ginčytis "linksmoje" temoje
- Kas gi vyksta toje Ukrainoje?
- Rusija su Amerika kariauja.
- Ir ką, kaip ten reikalai?
- Na, Rusija prarado tūkstančius kareivių, šimtus tankų.
- O amerikiečiai?
- Nepatikėsi, jie apskritai kare nepasirodė.
Cia gal nuo kontingento Vilniuje tas rusynas jauciasi. Rusiakalbis jaunimas be problemu kalba lietuviskai ir vakarietiskai masto, ko nepasakysi apie pensininkus, su kuriais man daug cia tenka dirbti.
Comment