Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąVidutinis europietis tą ir daro, t.y. pjauna žolę prie savo namo ar kotedžo, tvarko aplinką ir pan.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąBet tai daro tikriausiai ne Husqvarna įrankiais.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąO su kuo? Tai vienas žinomiausių ir didžiausių visokių sodo priežiūros įrangos kaip pvz. žoliapjovės gamintojas. Net Lietuvoje, kur dauguma gyvena butuose, Husqvarną žino, ką jau bekalbėti apie Vakarų Europą.
Comment
-
Parašė k0fis Rodyti pranešimąAišku, kad teisus. Kai pristatė Kauno prekini ženklą Kauna(o)s irgi daug buvo nuomuonių, o dabar ar kam rūpi?
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPadariau paiešką Gūgliuje ir iš 100 rezultatų pirmame puslapyje Husqvarna yra vienas (daugybė Bosch ir kitų). Amazon tokio brand'o apskirtai net negalima pasirinkti. Kitose parduotuvėse taip pat nieko. Dominuoja Bosch ir keletas kitų vardų.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąJohnai, atsijunk nuo savo kinietiško proxy, pasaulis nušvis naujomis spalvomis.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimą
Johnai, atsijunk nuo savo kinietiško proxy, pasaulis nušvis naujomis spalvomis.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPadariau paiešką Gūgliuje ir iš 100 rezultatų pirmame puslapyje Husqvarna yra vienas (daugybė Bosch ir kitų). Amazon tokio brand'o apskirtai net negalima pasirinkti. Kitose parduotuvėse taip pat nieko. Dominuoja Bosch ir keletas kitų vardų.
Tarp kitko, Husqvarna neseniai atšventė 325 m. jubiliejų.Paskutinis taisė Silber418; 2014.05.01, 09:34.
Comment
-
-
Aš gi sakiau, kad atsijungtum nuo kinietiško proxio:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...Ck%3AhusqvarnaIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąAš gi sakiau, kad atsijungtum nuo kinietiško proxio:
http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_...Ck%3Ahusqvarna
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą.co.uk
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNa aš neieškau pagal brando pavadinimą, bet pagal įrankio tipą. Pavyzdžiui "lawn mower". Neranda Husqvarnų nors tu ką.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą
Nežinau, kaip tu ieškojai per tą .co.uk jei sakai kad nieko nėra, bet kažkodėl man per paiešką išmeta sąrašą Husqvarnos prekių
Tai va ir sužinojai, kaip aš ieškojau.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąJei nežinai, galiu paaiškinti: paieškoje įrašau paieškos frazę "lawn mower", tada clickinu ant "filter" ir "by brand" ir ten brand'ų sąraše Husqvarnos brando nėra.
Tai va ir sužinojai, kaip aš ieškojau.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą
Na tokiu atveju tu teisus. Bet gi ne visa europa į amazon eina per .co.uk domeną Pabandžius padaryti taip pat, kaip parašei, bet per .com domeną, man išmetė pakankamai daug Huskvarnos žoliapjuvių.
Galutinis pointas tas, kad minimas brand'as vidutiniam Europiečiui tikriausiai nėra labai žinomas, dėl ko jo vizualiniai panašumai į naują Vilniaus logotipą yra neaktualūs ir tikriausiai niekam nekels jokių asociacijų.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPripažinkim, kad UK yra gana svarbi rinka ir bene plačiausiai internetinę prekybą naudojanti ES valstybė. Jeigu vienoje pagrindinių tos šalies online parduotuvių tas brandas net nepateikiamas pasirinkimui, tai tikriausiai rodo, kad jis nėra toks visuotinai žinomas, kaip kai kurie galvoja.
Galutinis pointas tas, kad minimas brand'as vidutiniam Europiečiui tikriausiai nėra labai žinomas, dėl ko jo vizualiniai panašumai į naują Vilniaus logotipą yra neaktualūs ir tikriausiai niekam nekels jokių asociacijų.
Comment
Comment