"Šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ nugalėtojos Vilijos Matačiūnaitės pasisakymas apie homoseksualų eitynes sulaukė prieštaringos LGBT bendruomenės reakcijos. Nors atlikėja pabrėžė esanti tolerantiška seksualinėms mažumoms, bet prisipažino, kad ji pasisakytų prieš eitynes. Toks viešas demonstravimasis, anot jos, nėra būtinas.
Toks pasisakymas sulaukė audringų diskusijų ir nuomonių. Dainininkės pozicija dėl homoseksualų eitynių netgi buvo išversta į anglų kalbą ir įtraukta į jos biografiją interneto enciklopedijoje. Viešoje erdvėje buvo svarstoma, ar tokie pasisakymai nepakiš kojos jos pasirodymu tarptautiniame dainų konkurse Kopenhagoje."
Nezinau ka cia norejo pasakyt manes neklauskit, o del trynimo, tai ka as zinau gal palikim, gal kas nors paaiskins kaip visa tai interpretuot
Nepyk, bet man asmeniškai tai šlykštu, čia sudėtos visos savybės, kurių aš nekenčiu žmoguje. Aš nesu koks homofobas ir toleruoju mažumas, bet kai kalba eina apie aiškiai psichiškai nesveiką žmogų, tai jo rodymas švelniai tariant truputoką neetiškas.
Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment