Šiaip man visada būdavo šlykštu net pagalvoti apie neapdoroto pieno gėrimą. Vaikystėje kaime su verksmais tekdavo atsiskaitinėti gerti tą "sveiką ir tikrą" (t.y. smirdantį ir šlykštų) naminį pieną, kurio kątik primelžė močiutė.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąŠiaip man visada būdavo šlykštu net pagalvoti apie neapdoroto pieno gėrimą. Vaikystėje kaime su verksmais tekdavo atsiskaitinėti gerti tą "sveiką ir tikrą" (t.y. smirdantį ir šlykštų) naminį pieną, kurio kątik primelžė močiutė.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąBobulytės pienas, bobulytės žemė, bobulytės ir reikalas. Visgi manau, kad draugiškai nusiteikęs žmogus tokioje situacijoje ne tik peinu būtų pavaišinęs ir kad tai atspindi tam tikras mūsų pažiūras. Esi svetimas, eik iš čia, ko nori. Jau kiba vogsi ką O galėtų pakviesti į svečius, pavalgydint ir gero kelio palinkėt. Pofik, kad ir ne Bransonas ten būtų, kad ir šiaip eilinis priklydėlis. Gi ne karvės paprašė, o tik šviežio pieno duot paragaut.
Todėl man tai kliūna ne kaip kažkokia pražiopsota proga užsidirbti ar tiesiog apturėt tam tikrą nuotykiui, bet kaip nelabai malonus mūsuose vyraujančio mentaliteto atspindys.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąIr šiaip manau tai pakankamai aukštas lygis, kada nėra lakstoma paskui ir nuolankiai lankstomasi visokiems milijardieriems, siekiant gauti iš jų kokį nors saldainį. Panašiai kaip Afrikoje ar kokioje Indijoje, kai aplink baltą žmogų iš kart prisitrina šimtai juodų, kurie tikisi, kad bus koks kaulas numestasPost in English - fight censorship!
Comment
-
Ta situacija "kaip iš dangaus nusileidęs Bransonas bandė pagrobti karves" pakankamai juokinga - įtikinėjimo, derybų ir verslo lyderiai nesugeba civilizuotai susišnekėti su paprasta bobute ir išsiaiškinti, kodėl ši nevaišina pienu (sakė, kad karvės neseniai apsiveršiavusios, toks pienas negeriamas). Arba jie nemoka kalbėti su bobutėmis, arba iš pat pradžių ją supykdė viską gauti įpratusiu tonu. O gal bobutės darbotvarkė tą dieną buvo įtempta ir ji neturėjo laiko tąsytis su kažkokiais milijardieriais . Padorūs žmonės prieš apsilankydami praneša iš anksto . Bransonas gavo retą progą pamatyti nuoširdų žmogų, kuriam jo statusas ir turtai vienodai rodo, nes turbūt visokių savanaudžių pataikūnų yra prisižiūrėjęs iki soties.
Comment
-
Karvutė užtrūkus buvo, jei ne bobutės atkaklumas, tai seras beplaukiodamas po Kauno marias per bortą būtų triedęs ir iš viešnagės ne kažin ką gero prisimintų
http://verslas.delfi.lt/kaimas/pieno...#ixzz2VFeXrPhH
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąTa situacija "kaip iš dangaus nusileidęs Bransonas bandė pagrobti karves" pakankamai juokinga - įtikinėjimo, derybų ir verslo lyderiai nesugeba civilizuotai susišnekėti su paprasta bobute ir išsiaiškinti, kodėl ši nevaišina pienu
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąTa situacija "kaip iš dangaus nusileidęs Bransonas bandė pagrobti karves" pakankamai juokinga - įtikinėjimo, derybų ir verslo lyderiai nesugeba civilizuotai susišnekėti su paprasta bobute ir išsiaiškinti, kodėl ši nevaišina pienu (sakė, kad karvės neseniai apsiveršiavusios, toks pienas negeriamas). Arba jie nemoka kalbėti su bobutėmis, arba iš pat pradžių ją supykdė viską gauti įpratusiu tonu. O gal bobutės darbotvarkė tą dieną buvo įtempta ir ji neturėjo laiko tąsytis su kažkokiais milijardieriais . Padorūs žmonės prieš apsilankydami praneša iš anksto . Bransonas gavo retą progą pamatyti nuoširdų žmogų, kuriam jo statusas ir turtai vienodai rodo, nes turbūt visokių savanaudžių pataikūnų yra prisižiūrėjęs iki soties.
Comment
-
Visų Lietuvos 10-okų (tame tarpe ir man ;D) aptariamas teksto suvokimas, kuriame buvo paminėti gaidžio kiaušiniai ;D
Buvo išgalvotam laiške parašyta: "Ačiū už atsiųstus gaidžio kiaušinius". Ir klausimas buvo: "Už ką veikėjas dėkoja laiško autorei?" Aš, nesugadintas žmogus, parašiau: "Dėkoja už atsiųstus gaidžio kiaušinius"
Comment
Comment