Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Tikėjaus, kad gaus į snukį bent nuo vieno iš tų ką aptaškė.
Tokiu atveju tam durniui iš pradžių turėtų prekybos centro apsauga duot beržinės košės, o paskui perduot policijai kur išrašytų baudelę. Ir žinoma priteisti padengti visus nuostolius, o suma gautųsi turbūt tikrai nemaža, nes ne vien tik tos pieno/sulčių pakuotės, bet ir aptaškyti produktai, vienoj vietoj matėsi lyg tai atvirutės, o jų jau tikrai nenuvalysi ir neatplausi.
ps. Čia JAV? Ar ten prekybos centruose kamerų ir apsaugos nėra?
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTikėjaus, kad gaus į snukį bent nuo vieno iš tų ką aptaškė.
Tokiu atveju tam durniui iš pradžių turėtų prekybos centro apsauga duot beržinės košės, o paskui perduot policijai kur išrašytų baudelę. Ir žinoma priteisti padengti visus nuostolius, o suma gautųsi turbūt tikrai nemaža, nes ne vien tik tos pieno/sulčių pakuotės, bet ir aptaškyti produktai, vienoj vietoj matėsi lyg tai atvirutės, o jų jau tikrai nenuvalysi ir neatplausi.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPagal taisykles man atrodo galima pasikeisti į naują, nes man kažkada pieno pakas 2l buvo iškritęs ir bradėjo bėgti pro sklylę, tai leido nemokamai pasikeisti.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTikėjaus, kad gaus į snukį bent nuo vieno iš tų ką aptaškė.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPagal taisykles man atrodo galima pasikeisti į naują, nes man kažkada pieno pakas 2l buvo iškritęs ir bradėjo bėgti pro sklylę, tai leido nemokamai pasikeisti.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąKavenskai wilenskam nusileido
Youtube video
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKatės per morčių kniaukia, betrūko, kad dar ir žmonės pradėtų
Comment
Comment