Nors šiaip esi teisus. Į "12 Kėdžių", ko gero, buvo įdėta daugiau darbo, nei į tuos komiksus su katėmis. Šiaip, pagalvojus, toks tavo pasaymas tikrai skamba kažkaip juokingai: "...buvo įdėta nepalyginamai daugiau darbo, nei kažkokio nevispročio sukurtame paveiksle..."... na šiaip jo, ko gero, kad taip. Gal kokį milijoną kartų daugiau (rimtai).
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Ginčytis dėl to, kas linksma, na, na... Baikit offtopint, visose šalyse yra ir gero humoro, ir blogo. Per daug subjektyvus dalykas tas humoras, kad galima būtų pasakyti, kuris geriausias.
O dėl angliško rusiško humoro irgi taip pat. Senasis sovietinės eros žydiškai rusiškas humoras buvo aukščiausios prabos IMHO. Viek Žvaneckio frazė apie TSRS, kad tai "amžinai žalių pomidorų šalis" ko verta (salė plojo atsistojusi, o aš klausydamasis raičiojausi po stalu žvengdamas kaip išprotėjęs), Antra vertus, skaitydamas sero Terio Pratčeto Disko pasaulio (Diskworld) knygas irgi esu ne kartą žviegdamas nutekėjęs nuo fotelio. Nuo to laiko labai mėgstu ir anglišką humorą. Ir bet kokios kitos šalies gerą humorą. Gerą man, atitinkantį mano pomėgius, požiūrį ar išsilavinimą. Čia jau kiekvienam savo.Birth, school, METALLICA, death
Comment
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąKažkaip kitaip įsivaizdavau tas nanotechnologijas
Atvaizdas
http://medveputa.net/gallery/demotiv...gii-p3580.html
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTačiau John atveju juokimasis vyksta ne iš turinio, bet iš proceso, kuris turėjo įvykti kažkam kuriant šitą piešinuką. Juokas apima tuomet, kai bandai įsivaizduoti, kas, kodėl ir per kiek laiko sugalvojo būtent tokią istorjos seką ir kas tuo metu dėjosi to žmogaus galvoje: ar jis buvo blaivus, koks jo IQ, amžius, išsilavinimas, kur jis tuo metu buvo (gal darbe?) ir t.t.
Tikrai suprantu, kad galima juoktis iš absurdiškumo, bet čia tiek primityvu, kad gaila laiko. Beje, pati visada mėgau juodą humorą, tokių dalykų prisigalvodome, pripiešdavome, kad.. Gal nepatyrūs to tam tikrame amžiuje kai kuriems tai pasireiškia vėliau.. ? Tai vaikiško lygio piešinukai, nenustebčiau, kad juos piešia paaugliai, jei vyresni - man jų nuoširdžiai gaila.. užstrigę laike, žodžiu, savotiška debilizmo forma
P.S. Man tai kažkodėl susidaro įspūdis, kad juokingiau jiems dėti tokį "mianą", kai įsivaizduoja mūsų visų reakciją: "Cha Cha kokią šlykštynę įdėsim, pažiūrėsim ką sakys ".Paskutinis taisė Irma; 2011.02.08, 10:36.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBandai įsigilinti į piešiančiojo asmenybę? Koks to tikslas? Į psichinius ligonius irgi giliniesi?
Tikrai suprantu, kad galima juoktis iš absurdiškumo, bet čia tiek primityvu, kad gaila laiko Beje, pati visada mėgau juodą humorą, tokių dalykų prisigalvodome, pripiešdavome, kad.. Gal nepatyrūs to tam tikrame amžiuje kai kuriems tai pasireiškia vėliau.. ? Tai vaikiško lygio piešinukai, nenustebčiau, kad juos piešia paaugliai, jei vyresni - man jų nuoširdžiai gaila.. užstrigę laike, žodžiu, savotiška debilizmo forma
P.S. Man tai kažkodėl susidaro įspūdis, kad juokingiau jiems dėti tokį "mianą", kai įsivaizduoja mūsų visų reakciją: "Cha Cha kokią šlykštynę įdėsim, pažiūrėsim ką sakys ".
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNors šiaip esi teisus. Į "12 Kėdžių", ko gero, buvo įdėta daugiau darbo, nei į tuos komiksus su katėmis. Šiaip, pagalvojus, toks tavo pasaymas tikrai skamba kažkaip juokingai: "...buvo įdėta nepalyginamai daugiau darbo, nei kažkokio nevispročio sukurtame paveiksle..."... na šiaip jo, ko gero, kad taip. Gal kokį milijoną kartų daugiau (rimtai).
Bet galim palygint tas tavo peckeliones su mėgėjišku Rusijoje sukurtu humoru:
Biškį kitas lygis, tiesa? Aš nekalbu tarkim apie Goblino sukurtą Žiedų valdovo parodiją, kur turint gan griežtus rėmus iš rimto, tegul ir fantastinio filmo buvo padaryta puiki devynių valandų trukmės parodija. Aišku, daugeliu atveju tam, kad suprasti rusišką humorą reikia žinoti kontekstą ir pačios Rusijos realijas (Šurikas čia išimtis), bet tas nereiškia, kad prastas yra pats humoras.Got sun in my face, sleeping rough on the road
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąMan tai kažkodėl susidaro įspūdis, kad juokingiau jiems dėti tokį "mianą", kai įsivaizduoja mūsų visų reakciją: "Cha Cha kokią šlykštynę įdėsim, pažiūrėsim ką sakys ".
Beje, kažkada gavau daug neigiamų įverčių, kai šioje temoje įdėjau snargliais čiaudėjantį girtuoklį (gerus šniūrius paleido ten ), kas man pasirodė išties keista - aš jį pamatęs kvatojausi griūdamas nuo kėdės.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąBandai įsigilinti į piešiančiojo asmenybę? Koks to tikslas? Į psichinius ligonius irgi giliniesi?
Tikrai suprantu, kad galima juoktis iš absurdiškumo, bet čia tiek primityvu, kad gaila laiko. Beje, pati visada mėgau juodą humorą, tokių dalykų prisigalvodome, pripiešdavome, kad.. Gal nepatyrūs to tam tikrame amžiuje kai kuriems tai pasireiškia vėliau.. ? Tai vaikiško lygio piešinukai, nenustebčiau, kad juos piešia paaugliai, jei vyresni - man jų nuoširdžiai gaila.. užstrigę laike, žodžiu, savotiška debilizmo forma
P.S. Man tai kažkodėl susidaro įspūdis, kad juokingiau jiems dėti tokį "mianą", kai įsivaizduoja mūsų visų reakciją: "Cha Cha kokią šlykštynę įdėsim, pažiūrėsim ką sakys ".
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą+1
Comment
-
Comment
-
Parašė tadux Rodyti pranešimąKalbi kaip mano mociute jai dabar virs 80 metu Tik, kad ji internetu nesinaudoja, nes niekaip nesuveda captcha ir neprisijungia prie emailo ))
Visada labai žaviuosi tokiais "argumentais" kai peikiama vakarietiška mada, taaaip viskas laabai modernu kas iš ten ateina
Žinai, girdėjau, kad db labai populiaru darosi iš balkono šokinėti.. gali jau eiti ruoštis..*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimą"Jaunuoli", beveik atspėjai, man jau 90, na bent ne 12, tai tikrai
Visada labai žaviuosi tokiais "argumentais" kai peikiama vakarietiška mada, taaaip viskas laabai modernu kas iš ten ateina
Žinai, girdėjau, kad db labai populiaru darosi iš balkono šokinėti.. gali jau eiti ruoštis..
Comment
Comment