Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Traf Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Justin Rodyti pranešimąKas čia juokingo, psichopate tu?
Įdomūs įžeidinėjimai. Kažką būsiu padaręs?Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Pradedu galvoti, kad gal ir su mano humoro jausmu kažkas negerai, nors iki šiol lyg ir nesiskundžiau nei paprasto, nei juodojo humoro suvokimu.
Bandžiau kokius keturis kartus, bet niekaip nesupratau humoro epizode, kur džipas šluoja dviratininkus gatvėje, arba tame, kur japonė mergina krenta į purvą.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąPradedu galvoti, kad gal ir su mano humoro jausmu kažkas negerai, nors iki šiol lyg ir nesiskundžiau nei paprasto, nei juodojo humoro suvokimu.
Bandžiau kokius keturis kartus, bet niekaip nesupratau humoro epizode, kur džipas šluoja dviratininkus gatvėje, arba tame, kur japonė mergina krenta į purvą.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTurėtum pabandyt dar bent kartą, bent jau tam, kad pamatyt, kad ten Golfas, o ne džipas.
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąPradedu galvoti, kad gal ir su mano humoro jausmu kažkas negerai, nors iki šiol lyg ir nesiskundžiau nei paprasto, nei juodojo humoro suvokimu.
Bandžiau kokius keturis kartus, bet niekaip nesupratau humoro epizode, kur džipas šluoja dviratininkus gatvėje, arba tame, kur japonė mergina krenta į purvą.Paskutinis taisė John; 2012.11.07, 23:54.
Comment
-
Parašė Justin Rodyti pranešimąKas čia juokingo, psichopate tu?
O šiaip, rimtai, man įdomu, kodėl būtent japonai (bet ne kiti Azijiečiai, nekalbant apie Vakariečius) užsiiminėja visokiais keistais ir protu sunkiai paaiškinamais fetišais. Labai labai keista, nes šiaip tai bene mandagiausia ir geriausiai išauklėta kultūra.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAš esu dviratininkas, o blitz visąlaik šaiposi iš manęs ir sako, kaip jis mane sutraiškytu su savo dideliu Volvo. Čia turbūt jo "najezdas" ant vagšo John.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąLabai labai keista, nes šiaip tai bene mandagiausia ir geriausiai išauklėta kultūra.Nepatinka dirbti už mažai? Dirbk už daug.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPsichopatas čia ne bebop, bet japonai.
O šiaip, rimtai, man įdomu, kodėl būtent japonai (bet ne kiti Azijiečiai, nekalbant apie Vakariečius) užsiiminėja visokiais keistais ir protu sunkiai paaiškinamais fetišais. Labai labai keista, nes šiaip tai bene mandagiausia ir geriausiai išauklėta kultūra.
Comment
Comment