O man, kauniečiui apskritai stereotipai kauniečių juoką kelia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąAdidas Kaune jau lyg ir nebe madingas.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąAkropolyje dažniau apsilankyk o šiaip, pagal mane turėtų kito miesto pavadinimas būt po foto
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr tiesa, kad visi grynakraujai kauniečiai bagažinėse vežiojasi beizbolo lazdas?
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąkodėl pederastams neduoda irklų!? Aš reikalauju, kad pederastai turėtų juos. Na bet smagi reklama su trim pederastais fone
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąAkropolyje dažniau apsilankyk o šiaip, pagal mane turėtų kito miesto pavadinimas būt po foto
<...> Na ir kaunaz dar.Paskutinis taisė Čikupakas; 2012.10.09, 19:09.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąAdidas Kaune jau lyg ir nebe madingas.
Comment
-
Bet kaimiečių tai tikrai privažiuoja. Nuogirdos iš pokalbio troleibuse:
„Kaunas – miestas šūdas. Mašinų daug ir žmonių daug. Ir visi pasikėlę kažkokie „pedikai“ su šalikais ir bl treningų bijo. Golfų bijo, trūlais važinėja ir dar toj suknistoj Laisvės alėjoj mašinos paparkuot negalima, skylėj toj brangioj. Debilų miestas“ – su stipriu žemaitišku akcentu
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąBet kaimiečių tai tikrai privažiuoja. Nuogirdos iš pokalbio troleibuse:
„Kaunas – miestas šūdas. Mašinų daug ir žmonių daug. Ir visi pasikėlę kažkokie „pedikai“ su šalikais ir bl treningų bijo. Mašinų bijo, trūlais važinėja ir dar toj suknistoj Laisvės alėjoj mašinos paparkuot negalima, skylėj toj brangioj. Debilų miestas“ – su stipriu žemaitišku akcentu
Comment
-
-
Parašė NIDA Rodyti pranešimąEsi tikras provincijos kvailys ! Pas tave proto nerasta , nekalbant apie tolerancija!
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTik panašu ne į F-16, bet, sakyčiau, į MiG-25.______________
The Division Bell
Comment
Comment