Parašė Lopoloip
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė TomizmasJeigu yra ACTA, tai reikia įkurti ir FLAGTA, ir truputį patuštinti šalių biudžetus. Lietuva iš viso eitų į žiaurų minusą, nes pretenzijas pareikštų pusė Afrikos.
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
Aš tai pradžioj nesupratau, juk ne su "japonais" važinėju. Šmaikštuolis*******
Miestai.net Fb
Comment
-
-
-
Sanatorija "Pušynas" tapo sanatorija "Puškinas"
http://visualrian.ru/ru/site/gallery/#887934/context[q]=ДрускининкайPaskutinis taisė railman; 2012.02.19, 18:25.
Comment
-
Parašė Recoiler Rodyti pranešimąKaip chebryte tusina
Youtube video
Comment
-
Lietuvių kalbos pamokėlė. Taksistas
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Specialiai į šį renginį pakviesta 11-ojo kanalo žurnalistė sunkiai įsivaizdavo, su kuo kalbasi, todėl nutarė viską apie A.Sabonį sužinoti filmavimo metu.
„Kuriais metais tapote olimpiniu čempionu?“ - paklausė žurnalistė.
„Aš? 1988 metais“, - atsakė A. Sabonis.
Žurnalistė nutarė pasiteirauti, kur vyko tos olimpinės žaidynės.
„Kur tai vyko? Slidinėjimo bazėje, Salonikuose“, - net nemirktelėjęs aiškino A.Sabonis.
Žurnalistė siekė sužinoti, ar A. Sabonis surengs vaikams parodomąsias treniruotes, kokį įspūdį lietuviui paliko jaunieji krepšininkai.
Gražiai atsakęs, kad jis yra kviestinis svečias, jis nėra treneris, o jaunų krepšininkų pajėgumas aiškėja tik aikštėje, A. Sabonis išgirdo ir pritrenkiantį klausimą:
- O kokios sporto šakos olimpinis čempionas esate?
- Aš? Slidinėjimo imtynėse.
- O kur jūs dabar gyvenate, treniruojatės?
- Aš seniai jau nesitreniruoju, gyvenu aš name – penktajame aukšte.
- Ukrainoje?
- Ne. Aš gyvenu, kaip čia pasakius, Lietuvoje ir Ispanijoje. Dabar atvažiavau čia – į Dnepropetrovską. Porai dienų... Čia pagyventi.Paskutinis taisė Mjso; 2012.02.20, 19:15.
Comment
Comment