Parašė artexs
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
-
Man, šiaip, ji patinka. Įvairūs su seksualiniais santykiais susiję reikalai Lietuvoje yra maždaug tokiame pačiame lygyje, kaip Afganistane arba Saudo Arabijoje. Tas galioja tiek moterų, tiek vyrų suvokime ir žiniose apie šitą sritį. Dėl to gerai, kad atsiranda tokių užsiciklinusių eksperčių, kurios provokuoja ir garsiai kalba tomis temomis. Gal tokių moteriškių dėka ir Lietuvoje kada nors įvyks Seksualinė revoliucija, kurios verkiant reikia. Taip kad nereiktų jos bijoti Seime. Jos "ekspertizmas" ir "provokatoriškumas" toje srityje tikriausiai, viso labo, tėra sugebėjimas sekso srities ir jos detalių nelaikyti visišku tabu, kas įprasta mūsų visuomenėje, kur iki šiol dažna mergina nežino, kas yra "blowjob'as", o dažnam vyrukui atitinkama idėja moters atžvilgiu kelia pasibjaurėjimą.Paskutinis taisė John; 2012.01.06, 23:31.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąMan, šiaip, ji patinka. Įvairūs su seksualiniais santykiais susiję reikalai Lietuvoje yra maždaug tokiame pačiame lygyje, kaip Afganistane arba Saudo Arabijoje. Tas galioja tiek moterų, tiek vyrų suvokime ir žiniose apie šitą sritį. Dėl to gerai, kad atsiranda tokių užsiciklinusių eksperčių, kurios provokuoja ir garsiai kalba tomis temomis. Gal tokių moteriškių dėka ir Lietuvoje kada nors įvyks Seksualinė revoliucija, kurios verkiant reikia. Taip kad nereiktų jos bijoti Seime. Jos "ekspertizmas" ir "provokatoriškumas" toje srityje tikriausiai, viso labo, tėra sugebėjimas sekso srities ir jos detalių nelaikyti visišku tabu, kas įprasta mūsų visuomenėje, kur iki šiol dažna mergina nežino, kas yra "blowjob'as", o dažnam vyrukui atitinkama idėja moters atžvilgiu kelia pasibjaurėjimą.You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąJaunimas dbr kitoks gal mūsų metų dar daug buvo tokių nesusipratimų, bet pabendravus su jaunesnėmis kitoks įspūdis buvo
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąŽinoma, yra visokio jaunimo. Bet iš asmeninės patirties žinau, kad ir labai daug jaunesnių, nei mūsų karta, taip pat turi labai didelių spragų tos srities žiniose ir bendrame supratime.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMan atrodo tik tamsta turi tam tikrų spragų apie tai kuom Lietuvoje ir kokio amžiaus žmonės užsiiminėja
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąTiesa, su lietuviais tenka susidurti tik UK (nors čia jų irgi pakankamai daug). Visgi jei nepatinka mano nuomonė, pasiskaityk įvairius internetinius šaltinius, tokius kaip šis (čia tik vienas iš daugelio). Ten kai kurie Lietuvą lygina su Saudo Arabija...
Comment
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNieko tokie šaltiniai nereiškia. Tai tik siaurų interesų mažos dalies žmonių nuomonė. Jeigu apie visus reiškinius Lietuvoje spręstume iš delfi komentarų (nors jie tikrai atspindi procentaliai kur kas didesnė populiacijos dalį...)
Šiaip man susidaro įspūdis, kad tu prieštarauji tik vardan prieštaravimo, bet ne todėl, kad turi kokių nors konkrečių argumentų būtent šioje srityje. Mano supratimu, konstruktyvi kritika ir situacijos aiškinimasis yra geriau, nei aklas gynimas. Realybė ta, kad Lietuvos visuomenėje dar neįvyko "Seksualinė revoliucija" ir visuomenė į tą sritį žiūri su ypatingai daug tabu ar netgi įtarumo. Mano supratimu, tai tiek šeimos auklėjimo, tiek švietimo sistemos problema.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKadangi pačiam tenka kai kuriuos panašius šaltinius nuolat skaityti ir sekti, visais atvejais mano asmeninė patirtis praktiškai 100% sutampa. Kaip bebūtų, tai specializuotas tos srities forumas. Todėl nėra jokio pagrindo manyti, kad tai "nieko nereiškia". Tikrai reiškia.
Šiaip man susidaro įspūdis, kad tu prieštarauji tik vardan prieštaravimo, bet ne todėl, kad turi kokių nors konkrečių argumentų būtent šioje srityje. Mano supratimu, konstruktyvi kritika ir situacijos aiškinimasis yra geriau, nei aklas gynimas. Realybė ta, kad Lietuvos visuomenėje dar neįvyko "Seksualinė revoliucija" ir visuomenė į tą sritį žiūri su ypatingai daug tabu ar netgi įtarumo. Mano supratimu, tai tiek šeimos auklėjimo, tiek švietimo sistemos problema.Paskutinis taisė Lettered; 2012.01.07, 01:08.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąArgumentus pateikiau su delfi, kad internetiniai komentarai bereikšmiai. Tiksliau jie pasako tik kai kurių asmenų asmeninę nuomonę, bet ne realią situaciją ir į juos nereiktų kreipti dėmesio. Nes pagal juos Lietuvoje blogiau ne tik nei Saudo Arabijoje, bet ir Somalyje.
Taip, forumai gali būti ir yra svarbūs ir patikimi šaltiniai. Mūsų pačių forumas yra puikus to pavyzdys, kur jau sukaputa daugiau informacijos apie Lietuvos miestus ir urbanistiką, nei bet kokiame kitame informaciniame šaltinyje. Šaltinis nelygus šaltiniui.Paskutinis taisė John; 2012.01.07, 01:13.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąDelfi nėra specializuotas vienos srities forumas su registruotais vartotojais. Kaip, beje, ir Miestai.net ar Skyscrapercity.com. Beje, pastarasis, pavyzdžiui, yra be konurencijos operatyviausias ir patikimiausias šaltinis anglų (ar apskritai bet kokia Vakarų) kalba apie daugelį projektų įvairiose šalyse. Tas pats galioja mano minėtam puslapiui mūsų aptariamoje srityje.
Taip, forumai gali būti ir yra svarbūs ir patikimi šaltiniai. Mūsų pačių forumas yra puikus to pavyzdys, kur jau sukaputa daugiau informacijos apie Lietuvos miestus ir urbanistiką, nei bet kokiame kitame informaciniame šaltinyje. Šaltinis nelygus šaltiniui.Paskutinis taisė Lettered; 2012.01.07, 01:47.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąLygini nelygintinus dalykus. Projektai yra techninė, objektyvi informacija. O ten subjektyvi, grįsti kiekvieno asmeniniais norais, pomėgiais. Man pvz. irgi ta tema neįdomi ir aš daug ko nežinau, bet prie ko čia švietimas, išsilavinimas? Reiktų atskirti dalykus kuriuos žmonės žino ir tuos, kuriais užiima. Aš irgi galėčiau nuėjęs į tą forumą jį prilyginti Saudo Arabijai, nes kaip ir ten žmonės neskaito tam tikros literatūros kuri man patinka ir yra neapsišvietę.
O su Saudo Arabija Lietuva ten lyginama ne pagal viską, bet būtent pagal vieną sritį. Aišku, ne bet ko, bet Eurpos ar net kaimyninių valstybių kontekste. Šia prasme Lietuva yra dažniausiai apibūdinama kaip labai konservatyvi visuomenė.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąNauja mėmė Marijos žemelėje - fizrukas Einikis. Istorija tokia, kad jam nepavyko įsidarbinti kūno kultūros mokytoju...
Atvaizdas
....
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Gnoss Rodyti pranešimąTrefkė = treniruotė
P.S: Per trefke parūkiau trafkės ... ( gal ir geriau skamba...)
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment