Ridos atsukimo istorija prasidėjo ne dėl automobilių pardavėjų nesąžiningumo, noro pasipelnyti ar kitokių užgaidų, o būtent dėl pirkėjų noro turėti mažai nuvažiavusį automobilį.
Rimtas bajeris, turiu pažįstamą, jis užsiiminėja elektronikos taisymu automobiliams, tai pasakojo, kad karts nuo karto atvažiuoja piliečiai su ką tik nusipirktais auto ir prašo atsukti Kodėl, aš nežinau. Šeip perkant auto geriausia nusirašyt išsirinkto auto kėbulo nr ir nuvažiuot į atstovybę. Taip aš sužinojau kada mano buvo tvarkytas paskutinį kartą, kur ir ką tvvarkė bei koks buvo kilometražas tvarkymo metu.
Rimtas bajeris, turiu pažįstamą, jis užsiiminėja elektronikos taisymu automobiliams, tai pasakojo, kad karts nuo karto atvažiuoja piliečiai su ką tik nusipirktais auto ir prašo atsukti Kodėl, aš nežinau. Šeip perkant auto geriausia nusirašyt išsirinkto auto kėbulo nr ir nuvažiuot į atstovybę. Taip aš sužinojau kada mano buvo tvarkytas paskutinį kartą, kur ir ką tvvarkė bei koks buvo kilometražas tvarkymo metu.
Viskas juk labai paprasta. Žmonės pagalvoja apie to automobilio pardavimą po kelių metų. Tai jie atsuka rida tiek, kiek planuoja pravažiuoti, kad parduotu tokį patį "šviežią" kokį ir pirko.
Atliekant techninę apžiūrą yra fiksuojama ir automobilio rida, tai atsukus vėliau - labai lengvai bus galimą tą susekti. O kai prieš TA pakoreguoji, tai visuose registruose ji būna mažesnė.
YPAČ aštrių įspūdžių ir "Two girls 1 cup" mėgėjams galėčiau rekomenduoti "1 man 1 jar" pamokantį dokumentinį filmą apie varginančią vyro kovą su savo potraukiu ir jo pasekmėmis. Garantuotas emocijų užtaisas visai dienai. Primygtinai NErekomenduojama silpnų nervų žmonėms, homofobams ar tiesiog pietaujantiems Google naudotis turbūt mokate visi, Skanaus
YPAČ aštrių įspūdžių ir "Two girls 1 cup" mėgėjams galėčiau rekomenduoti "1 man 1 jar" pamokantį dokumentinį filmą apie varginančią vyro kovą su savo potraukiu ir jo pasekmėmis. Garantuotas emocijų užtaisas visai dienai. Primygtinai NErekomenduojama silpnų nervų žmonėms, homofobams ar tiesiog pietaujantiems Google naudotis turbūt mokate visi, Skanaus
Čia jau gana senas video, mačiau jį prieš kokius metus. Įrodymas, kad žmonių kvailumui ribų nėra. Bet nustebino labai rami reakcija. Bet jei rimtai, tokie sužeidimai yra labai pavojingi. Brazilijos Amazonės džiunglių kirtėjai pačiu pavojingiausuu sužeidimu laiko griūnant atbulam užsibesti kai kuria vieta ant iškirstų bambukų, kurių stiebai kyšo iš žemės kaip aštrūs kuolai. Bet kai kuriems, matyt, tai būtų naujas extrymas ir nauji pojūčiai
Comment