/\ Negražu juoktis iš blondinių.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTai ko juokies?
- pašiepiantis juokas.
- isteriškas juokas.
- kažkoks kitoks juokas.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Negi čia ne fake? Jei ne, tai jis man patinkaPost in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė index Rodyti pranešimąTaip. Tas parodo tik, kad tokių popierinių kompanijų yra labai labai daug. O pačio namo išvaizda tą tik smagumo prideda.
Taigi dilema paprasta - arba nuomuojiesi ofisa, kuris tau nereikalingas uz kokius 200Lt vien tam, kad ten isiregistruotum, arba naudojiesi tokia paslauga uz kur kas mazesne suma ir kas menesi sutaupai 150Lt.Paskutinis taisė Gator; 2011.11.13, 14:42.
Comment
-
alpimo flashmobas Klaipėdoje, labiausiai nustebino apsauginių elgesiu..
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąalpimo flashmobas Klaipėdoje, labiausiai nustebino apsauginių elgesiu..
Youtube videoTauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
"Flashmobas" - tai žmonių grupės susitarimas susirinkti viešoje vietoje ir atlikti keistus (bet legalius) veiksmus, tuo nustebinant aplinkinius. Po kelių minučių susibūrimo, grupė išsiskirsto. Koks to tikslas? Tiesiog, kaip teigia "Flashmobo" kūrėjai, "to have some fun".
tiesioginis tikslas - nustebinti praeivius, kas jums nepatinka? Ar geriau jaunimui prie pc kirmyti, ar kažką linksmesnio nuveikti?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
As tai cia visai nieko nesuprantu. Todel ir piktinuosi. Tfu tfu ant tokio baisaus jaunimo. Prie Kirkilo geriau buvo. Ta proga ir pasipiktinsiu, nes nieko nesuprantu, o kazko darymas kazkur jau savaime yra nusikaltimas. Va taip va. Visi vaaaagys. Geda, geda, geda!
2 girls 1 cup jau savaime yra jega. Nestumkit. Dvieju merginu, geriausiu draugiu kova, kuri iskovos mokyklos taure. Pabaiga apskritai nereali. Puikus filmas visai seimai, rekomenduoju visiems siame forume.
Comment
Comment