Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimą
wikia.com
Ten visai ne katinasPaskutinis taisė Aleksas666; 2011.10.04, 23:01.Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąo tai kas pagal tave? atsiprašant "intymi moteriška vietelė"?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimą
http://www.delfi.lt/news/daily/lithu...hp?id=50363610
Comment
-
mūsų naujausias filmukas gal ir nelabai tinka į temą šiaip linksma, nes liūdna,kad žmonės nežino Lietuvos istorijos, bet.. vistiek - klausimėlio parodija
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąmūsų naujausias filmukas gal ir nelabai tinka į temą šiaip linksma, nes liūdna,kad žmonės nežino Lietuvos istorijos, bet.. vistiek - klausimėlio parodija
Youtube videoLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąŽmones remiasi V.Krėvės primestu kontekstu, kitavertus aš pats Skirgailą žinau iš literatūrinio konteksto. Nepaisant viso to, visvien gaila, kad žmonėms jų tapatybė mažai reikšminga, tiesa sakant, tikėjausi kiek išsamesnių atsakymų. Juk kūrinys "Skirgaila" net įtrauktas į mokymo programą, o žmonėms tai viso labo tušti žodžiai.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąNa nežinau, kažkodėl manęs visiškai nestebina, kad žmonės, ypač kažkokie chroniukai, nieko nežino apie Skirgailą. Kas čia juokingo? Tiesą sakant, aš pats apie jį mažai žinau. Manau panašiai galima kokį nors mažai kam žinomą fizikos dėsnį pasiimti ir klausinėti praeivių, ar jie apie jį ką nors žino. Kažkaip visa esmė Klausimėlio yra klausti elementarių klausimų (Kas yra Sabonis, iš kur teka Saulė ar pan.) ir sulaukti netikėtų atsakymų. Skirgaila kažkaip į elementarių dalykų sąrašą nelabvai įeina. Įdomu sužinoti, ar aš taip vienas manau.
Comment
Comment