Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKas mokosi devintukais-dešimtukais, tas keliaus į rojų, o kas vienetukais-ketvertukais, tas keliaus į pragarą. Petriukas kelia ranką. Mokytoja: ko nori Petriuk? Petriukas: ar gyvam įmanoma baigti mokyklą?
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
Jei tai neaišku buvo.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąŠį juoką nesupratau, nes nežinojau, kas tas Sangokas... Teko googlinti, tada ale supratau bajerį, bet jau kai pagooglinai jis patapo nejuokingas
Comment
-
Būten taip ir pasijutau, nes nežinau, kas tuos Dragon Balzzzus žiūrėdavo, jei ką man 28 ar tokių metų gimimo kas nors juos žiūrėdavo ? Va kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy Ir vis nesuprantu, kodėl daugelis jį žiūrėdavoYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąVa kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy Ir vis nesuprantu, kodėl daugelis jį žiūrėdavo
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBūten taip ir pasijutau, nes nežinau, kas tuos Dragon Balzzzus žiūrėdavo, jei ką man 28 ar tokių metų gimimo kas nors juos žiūrėdavo ? Va kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy Ir vis nesuprantu, kodėl daugelis jį žiūrėdavo
Comment
-
Ką daryti, jei esi priverstas rinktis: "Aš arba alus"
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment