Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimąKas mokosi devintukais-dešimtukais, tas keliaus į rojų, o kas vienetukais-ketvertukais, tas keliaus į pragarą. Petriukas kelia ranką. Mokytoja: ko nori Petriuk? Petriukas: ar gyvam įmanoma baigti mokyklą?
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimą
Jei tai neaišku buvo.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąYou've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąŠį juoką nesupratau, nes nežinojau, kas tas Sangokas... Teko googlinti, tada ale supratau bajerį, bet jau kai pagooglinai jis patapo nejuokingas
Comment
-
Būten taip ir pasijutau, nes nežinau, kas tuos Dragon Balzzzus žiūrėdavo, jei ką man 28 ar tokių metų gimimo kas nors juos žiūrėdavo? Va kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy
Ir vis nesuprantu, kodėl daugelis jį žiūrėdavo
You've got one life! Live it!
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąVa kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, CandyIr vis nesuprantu, kodėl daugelis jį žiūrėdavo
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąBūten taip ir pasijutau, nes nežinau, kas tuos Dragon Balzzzus žiūrėdavo, jei ką man 28 ar tokių metų gimimo kas nors juos žiūrėdavo? Va kokį aš "baisiausią" žiūrėjau multiką, kurio dbr tikrai nežiūrėčiau - Candy, Candy
Ir vis nesuprantu, kodėl daugelis jį žiūrėdavo
Dar galiu papildyti, kad Speed Racer'į irgi žiūrėdavom. Maždaug tais pačiais laikais kaip ir Candy Candy rodydavo
Comment
-
Ką daryti, jei esi priverstas rinktis: "Aš arba alus"
Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
Comment