Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip linksma
Collapse
X
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąKlausykit, gal rimtai reikėtų sukurti atskirą temą mėmėms? Nes dabar dauguma Šiaip linksma post'ų yra mėmės. Ne visi jas mėgsta ir ne visiems jos patinka. Man iš 10 viena maždaug patinka...
Comment
-
Parašė MikasRidikas Rodyti pranešimąKlausykit, gal rimtai reikėtų sukurti atskirą temą mėmėms? Nes dabar dauguma Šiaip linksma post'ų yra mėmės. Ne visi jas mėgsta ir ne visiems jos patinka. Man iš 10 viena maždaug patinka...
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąVisiskai sutinku. na tiesiog uzknisa kai 4 memiu megejai uzpila tema tom nesamonemis. Prasau moderatoriu padaryti ismiti siai temai ir leisti atskira tema jiems..
Mano patarimas toks: postinkit visi ir viską, kas jums patinka (arba nepatinka), jei tik manote kad tai turi potencialo būti kam nors juokinga.
Visiems, kurie su manimi nesutinka, dedikuoju šitą dainą
Paskutinis taisė John; 2011.08.27, 02:48.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąNa matai kai kazkokia humoro rusis uzima 80% temos ir patinka 15% zmoniu nera gerai. To nepritaikysi kitiems tavo isvardintiems humoro tipams.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąMemiu esme jau ivardino mikasridikas: 10 bandymu suskelti bajeri - 9 kvailos nesamones, 1 sekmingas bajeriukas.
Parašė Gator Rodyti pranešimąNa matai kai kazkokia humoro rusis uzima 80% temos ir patinka 15% zmoniu nera gerai. To nepritaikysi kitiems tavo isvardintiems humoro tipams.Paskutinis taisė spirit; 2011.08.27, 09:39.
Comment
Comment