Liūdniausia tai, kad dauguma žymiai geresnių dainų už geriausiųjų dešimtųką liko voliotis beveik gale. Tarkim ši. 22/25
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Eurovizija" 201. Diuseldorfas
Collapse
X
-
Man itin nepatinka prancūzų požiūris. Gerai, yra kažkokie principai prieš anglus, bet prie ko čia likusios 42 Europos šalys? Kodėl 42 Europos šalių vedėjai, kalba angliškai ir vienintelis prancūzas , visą kalba sakė, tik jiems vieniems suprantampa kalba? Mano nuomonė čia yra nepagarba visai Europai. Nesu koks rasistas ir nenoriu nieko įžeisti, tačiau, šis dalykas man nepatinka.
Comment
-
Parašė Kaštonas Rodyti pranešimąTai gal tada visos 42 šalys, galėjo kalbėt visi savo kalbomis ir būtų labai šaunu.
Comment
-
Parašė Kaštonas Rodyti pranešimąMan itin nepatinka prancūzų požiūris. Gerai, yra kažkokie principai prieš anglus, bet prie ko čia likusios 42 Europos šalys? Kodėl 42 Europos šalių vedėjai, kalba angliškai ir vienintelis prancūzas , visą kalba sakė, tik jiems vieniems suprantampa kalba? Mano nuomonė čia yra nepagarba visai Europai. Nesu koks rasistas ir nenoriu nieko įžeisti, tačiau, šis dalykas man nepatinka.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
/\ Šiuo atveju ir prancuzų, ir anglų yra oficialios lygiavertes Eurovizijos kalbos.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Taip, bet vis tiek tai atgivena ir reikėtų tai keisti. Europoje vokiečių kalbą supranta daugiau žmonių nei prancūzų, tai jie galėtų jaustis nuskriausti, bet jei viską reikėtų pranešinėti trijom kalbom tai jau išvis nesąmonę būtų. Todėl, mano manymu, geriausia būtų palikti tik anglų, bet aišku artimiausiu metu to nebus.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąŠiek nustebino lenkų 12 points
Comment
-
Iš tiesų, nereikia niekinti savo šalies. Kvaila teigti, kad nelaimime vien dėl to, kad siunčiame esą "grybus". Neretai Lietuvai atstovavo visai neblogi atlikėjai, bet ne vien jų kaltė, kad iki šiol nepavyko iškovoti pergalę. Ne, čia ne futbolo čempionatas, kad galima būtų sau kažkokius tikslus kelti. Žiūrovai- neobjektyvūs teisėjai. Idealiai vertinti gali tik profesionalas, bet žiuri balsai Eurovizijoje užskaitomi tik 50 proc.
Comment
-
Esmė grybų siuntime ta, kad ir mūsiškė komisija, o dažnai ir žmonės, žiūri į profesionalumą ar kitokias operines savybes, ant kurių galima tik patapšnot. Eurovizijai reikia kažko išskirtinio, kas užkabintų klausytojus, o ne stengtis parodyt savo balsą. Puikūs to pavyzdžiai - LT United ir Lordi.
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąEsmė grybų siuntime ta, kad ir mūsiškė komisija, o dažnai ir žmonės, žiūri į profesionalumą ar kitokias operines savybes, ant kurių galima tik patapšnot. Eurovizijai reikia kažko išskirtinio, kas užkabintų klausytojus, o ne stengtis parodyt savo balsą. Puikūs to pavyzdžiai - LT United ir Lordi.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Na panašių galima kasdien išgirst, bet Verkos "Dancing Lasha Tumbai" tai tikrai tinka kaip pavyzdys ankstesniam mano postui.Paskutinis taisė Egiuxz; 2011.05.15, 22:38.
Comment
-
Parašė Almis Rodyti pranešimąSugalvojau naujas taisykles - negalima balsuot ne tik už save, bet ir kaimynus, su kuo sieną turi
Comment
Comment