Airiai buvo apgailėtini. Kartu su rusu ir švedais jie buvo žemiausio lygio dainininkai šiais metais.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Eurovizija" 201. Diuseldorfas
Collapse
X
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąŠvedas turi daug gerbėjų, buvo galima tikėtis visko.
Parašė oranger Rodyti pranešimą
Airiai buvo apgailėtini. Kartu su rusu ir švedais jie buvo žemiausio lygio dainininkai šiais metais.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimą
Man jų šou patiko, energija scenoje. Jie nėra geri daininkai, bet energijos jie pilni ir šou tikrai neblogas buvo.
Comment
-
Parašė oranger Rodyti pranešimąŠou gal ir buvo, bet labai jau dirbtinas, labiau vaizdo klipas už jų nugarų.
Comment
-
Parašė Almis Rodyti pranešimąSugalvojau naujas taisykles - negalima balsuot ne tik už save, bet ir kaimynus, su kuo sieną turi
Vėliau bus galima įvest dar vieną apribojimą - negalim balsuot už tą šalį, kurioj gyvena tam tikras procentas emigrantų
Šiais metais buvau už Bosniją - mano naujos taisyklės tai leidžia
Kažkiek logikos būtų, jeigu nebūtų leista kaimynei (bendra sausumos ar/ir jūros siena) skirti maksimalų — 12 balų įvertinimą.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąŠią taisyklę jau buvo pasiūlęs forumietis A|1. Nelogiška, nes nelygu kas yra siena. Tik sausumos, ar ir jūros? Armėnija Rusijai skiria 10 arba 12 taškų, nors nėra kaimynės. Beje, Rusija ribojasi su net su 10 Eurovizijos dalyvių, O Izraelis nė su viena. Ar tai būtų vienodos balsavimo galimybės?
Kažkiek logikos būtų, jeigu nebūtų leista kaimynei (bendra sausumos ar/ir jūros siena) skirti maksimalų — 12 balų įvertinimą.
Geras būtų
Comment
-
Parašė Almis Rodyti pranešimąTada labiau tinka antra taisyklė (dėk emigrantų skaičiaus). O procentą galim nustatyt pareikalavus oficialių surašymo duomenų iš visų šaliųI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Na man asmeniškai airiai jokio įspūdžio nepaliko. Šou jų tai sunku pavadinti šou- kažkokie vaikiški šokinėjimai ir tiek. Jau nekalbu apie atlikėjų balsus.
Žodžiu, neįsižeiskit, bet man šių metų Airijos atstovai ne ką geresni už tą įžymųjį kalakutą.
Nepelnytai žemą vietą užėmė estė.Paskutinis taisė Vilnietizz; 2011.05.15, 03:34.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąŽmonės, vis dėl to čia tik konkursas. Atsipalaiduokit
off top - gal kas į VOIVOD eisit?
Comment
-
Bandžiau ir aš žiūrėti, bet pasiryžimo užteko tik kelioms dainoms :-) Iš to ką sugebėjau pamatyti bejunginėdamas kanalus labiausiai įsiminė airiai. Dar moldavai nieko. O dėl Azerbaidžano, Baku kažkada darė 'bid'ą' olimpinėms žaidynėms, tai galės surengti bent jau Euroviziją. Žinant vietinių karaliukų mentalitetą ir požiūrį, net neabejoju, kad tas renginys bus sureikšmintas iki begalybės.
Comment
-
pernai protestuodamas prieš inculto nepatekimą į finalą, pernykščio finalo ir nežiūrėjau. nesidomėjau ir šiemet visiškai nacionaline atranka, jeigu ne uošvienės skambutis, kad euroviziją rodo, būtumėm net nežiūrėję 1 pusfinalio, bet smalsumas visgi nugalėjo, kokį "š" išsiuntėm. bet kai pamačiau, baisiai nustebau - labai gražus geras šiltas jaukus kabinantis ewelinos pasirodymas, ir todėl nors šiandien nuo 8 jau dirbu (miegu ), tačiau negailėjau savęs iki galo pažiūrėt finalo aišku kaip visada iki 10 padorių dainų o visa kita baisus balaganas, verčiantis imtis už galvos - maždaug ką aš čia darau prie to televizoriaus, tačiau šiaip nesigailu pažiūrėjęs, ir dėl Lietuvos pasirodymo gera ant dūšios po pernai metų "zapadlo". tikėjausi, kad ewelina liks kažkur per vidurį, ir kad ir kaimynų ir ne tik balsais beveik ten ir pavyko pakliūti - pasirodymą eurovizijoje šiais metais vertinu 8-9 balais, kitaip tariant užskaitau
iš kitų šalių patiko bitai, nors pirmąją minutę kiek nervavo jų "sexų" įvaizdis, bet visgi matosi, kad bičai ne tik eurovizijai susibėgę o pvz kaip vos nelaimėjo švedas tai man iki šiol mistika... ne pasirodymas, o tragedija kažkokia, daina baisi, siaubas, gerai, kad nelaimėjo o daugiau tai ką žinau... ukraina kaip oranger ir minėjo - mistika kažkokia italai gražiai sugrįžo, o daugiau ką žinau, nebelabai ir prisimenu
Comment
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąTaigi didesnį svertinį koeficientą turi žiūrovų, o ne komisijos balsai.
Comment
-
O aš susiradau rusakalbį Azerbaidžnaio provalstybinį portalą day.az ir paieškojau pirmųjų "perlų". Jau yra Atleiskit bet tingiu versti
На пресс-конференции азербайджанского дуэта Эльдар Гасымов, отвечая на вопрос, кто их поддерживал больше всего, заявил следующее: "Я больше всего ощущал поддержку Всевышнего. Кроме того, я чувствовал, что меня с небес поддерживает и мой дедушка".
"А я чувствовала поддержку своей бабушки", - сказала Нигяр.
Čia tai nieko, daininkų emocijos, bet štai vedamojo pavadinimas :
Мы – нация победителей: триумфу Азербайджана на "Евровидении 2011" посвящается…
В первую очередь, хочу выразить свою глубочайшую признательность президенту Азербайджана Ильхаму Алиеву и его супруге президенту Фонда Гейдара Алиева, депутату Милли Меджлиса, Первой леди нашей страны Мехрибан ханум Алиевой. Честно говоря, даже неудобно цитировать самого себя, но еще несколькими годами ранее я писал: "Нам уже пришла пора показать всему миру, что Азербайджан является страной со сформировавшейся культурной элитой, с прекрасными музыкальными традициями. Да, труд этот тяжел, путь к успеху долог. Но я уверен, что под руководством Мехрибан ханум Алиевой нам удастся это осуществить". Мы начали, и результатом этого долгого и кропотливого труда стала наша общая победа.
Я благодарен всем, кто причастен к ней: министра молодежи и спорта Азербайджана Азада Рагимова и возглавляемое им ведомство, которое оказывало всевозможную поддержку участникам Азербайджана на нынешнем и предыдущих конкурсах "Евровидение", весь творческий коллектив Общественного телевидения во главе с Исмаилом Омаровым, каждого из моих коллег-журналистов, которые освещали участие нашей страны в нынешнем и в прошлом евросонгах, лично Ису Меликова, который открыл для Азербайджана участницу нашего победного дуэта Нигяр Джамал, а также родителей Эльдара и Нигяр, за то, что вырастили сына и дочь, принесших радость и счастье в дом каждого из азербайджанцев мира. Низкий вам всем поклон…
Comment
Comment