Parašė Irma
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Eurovizija" 201. Diuseldorfas
Collapse
X
-
Baltarusija „Eurovizijoje“ buvo užgniaužta, tvirtina Aliaksandras Lukašenka
Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtinaLažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąBaltarusija „Eurovizijoje“ buvo užgniaužta, tvirtina Aliaksandras Lukašenka
Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina
Kam įdomu, įkeliu 2004m. gudų eurodainą:
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąO man vakar bežiūrint buvo tokia mintis, kad iš pirmo pusfinalio galėjo leist visus į finalą, o iš antrojo - nė vieno. Tiesiog vakar nė viena daina "neužkabino"
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą(atstovaujantys Airijai, Bosnijai ir Hercegovinai, Danijai, Estijai, Švedijai)
Dėl Švedijos - jie vos ne kiekvienais metais būna tarp mano mėgstamiausių (mėgstu švedišką popsą), bet šiais metais labai nuvylė...
O mano nuomone tai abu pusfinaliai buvo panašaus pajėgumo.
Comment
-
Parašė Gytaz Rodyti pranešimąNegi tuos šlykščius airius favotritais laiko? Paprastai stengiuos nenaudoti tokios leksikos, ypač šitam forume, bet tie du gaidukai buvo patys šlykščiausi iš visų atlikėjų.
Dėl Švedijos - jie vos ne kiekvienais metais būna tarp mano mėgstamiausių (mėgstu švedišką popsą), bet šiais metais labai nuvylė...
O mano nuomone tai abu pusfinaliai buvo panašaus pajėgumo.
Beje, švedas taip pat turi nemažai gerbėjų daugelyje šalių, nors dabar jo šansai vertinami kukliau.Paskutinis taisė Silber418; 2011.05.13, 23:45.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąAiriai didesniais favoritas tapo nuo vakar vakaro. Anksčiau niekas negalvojo jog jie gali nugalėti, bet jie turi daug gerbėjų po jų dalyvavimo konkurse "Idol".
Beje, švedas taip pat turi nemažai gerbėjų daugelyje šalių, nors dabar jo šansai vertinami kukliau.Proud to be lithuanian.
Comment
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąBaltarusija „Eurovizijoje“ buvo užgniaužta, tvirtina Aliaksandras Lukašenka
Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Comment
-
Parašė Raelis Rodyti pranešimąTai nepatenkintas nepatanekintas...bet man kilo tokia mintis. Įsivaizduokit Belarusija laimi pvz., na ir reikia rengt Minske koncertą, bet juk Europą atsisako bendraut su Belarusija, tipo nevažiuoja, neprekiauja ir vienu žodžiu boikotas. Tai jei laimi, tai kas atvažiuos į ją? Rusija, mes ir dar gal kokia šalis.. Susiskaldymas įvyktų, vieni rėktų, jog darom, kiti rėktų jog nedarom...
Betruko tik eilutės "Lukashenko is the best, master will teach you how to live, oh, dear lord, show us how to live"
Comment
-
Parašė music Rodyti pranešimąBetruko tik eilutės "Lukashenko is the best, master will teach you how to live, oh, dear lord, show us how to live"Parašė music Rodyti pranešimąDear Lord and Father of mankind,
Forgive our foolish ways!
Reclothe us in our rightful mind,
In purer lives Thy service find,
In deeper reverence, praise.
We love Aliaksandr, we love Belarus.
My Lord is Batka
I'd sit alone and watch your light
My only friend through teenage nights
And everything I had to know
I heard it on my Belarus
You gave them all those old time stars
Through wars of worlds -- defeated Cold wars
You made 'em laugh -- you made 'em cry
You made us feel like we could fly
So don't become some background noise
A backdrop for the girls and boys
Who just don't know or just don't care
And just complain when you're not there
You had your time, you had the power
You've yet to have your finest hour
(Belarus)
All we hear is Batka Luka
Batka From Bela
Batka Belarus
All we hear is Batka Luka
Batka blah blah
Oh, Batka, what's new?
Oh, Batka, someone still loves you!I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Finalo dalyviai
1. Suomija;
2. Bosnija ir Hercegovina;
3. Danija;
4. Lietuva;
5. Vengrija;
6. Airija;
7. Švedija;
8. Estija;
9. Graikija;
10. Rusija;
11. Prancūzija;
12. Italija;
13. Šveicarija;
14. Jungtinė Karalystė;
15. Moldova
16. Vokietija;
17. Rumunija;
18. Austrija;
19. Azerbaidžanas;
20. Slovėnija;
21. Islandija;
22. Ispanija;
23. Ukraina;
24. Serbija;
25. Gruzija.
Balsuoti bus galima nuo pirmos dainos. Sėkmės visiems.
Comment
-
nu ką pastačiau topsporte šiek tiek dabar reik tikėtis geriausioBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Kristinėlė Rodyti pranešimąGal kas galit pasakyt ar bus galima Eurovizijos finalą pamatyti tiesiogiai internetu?Post in English - fight censorship!
Comment
-
Parašė Kristinėlė Rodyti pranešimąo kokia tiksli nuoroda?Post in English - fight censorship!
Comment
Comment