Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina
Ar ne tas pats buvo teigta po 2004m. Eurovizijos, kai Gudijai atstovavo Aleksandra & Konstantin „My Galileo“? Tada ar tai Batka, ar patys atlikėjai teigė, neva Europa nesupranta jų skonio. Keista, rusus, ukrainiečius, latvius ir estus supranta, o štai jų kaimynus batkarusus jau nebe...
Kam įdomu, įkeliu 2004m. gudų eurodainą:
O man vakar bežiūrint buvo tokia mintis, kad iš pirmo pusfinalio galėjo leist visus į finalą, o iš antrojo - nė vieno. Tiesiog vakar nė viena daina "neužkabino"
Dauguma teigia, jog antrasis pusfinalis buvo stipresnis, nes jame dalyvavo nemažai šių metų konkurso favoritų (atstovaujantys Airijai, Bosnijai ir Hercegovinai, Danijai, Estijai, Švedijai), kurie visi ir pateko į finalą.
(atstovaujantys Airijai, Bosnijai ir Hercegovinai, Danijai, Estijai, Švedijai)
Negi tuos šlykščius airius favotritais laiko? Paprastai stengiuos nenaudoti tokios leksikos, ypač šitam forume, bet tie du gaidukai buvo patys šlykščiausi iš visų atlikėjų.
Dėl Švedijos - jie vos ne kiekvienais metais būna tarp mano mėgstamiausių (mėgstu švedišką popsą), bet šiais metais labai nuvylė...
O mano nuomone tai abu pusfinaliai buvo panašaus pajėgumo.
Negi tuos šlykščius airius favotritais laiko? Paprastai stengiuos nenaudoti tokios leksikos, ypač šitam forume, bet tie du gaidukai buvo patys šlykščiausi iš visų atlikėjų.
Dėl Švedijos - jie vos ne kiekvienais metais būna tarp mano mėgstamiausių (mėgstu švedišką popsą), bet šiais metais labai nuvylė...
O mano nuomone tai abu pusfinaliai buvo panašaus pajėgumo.
Airiai didesniais favoritas tapo nuo vakar vakaro. Anksčiau niekas negalvojo jog jie gali nugalėti, bet jie turi daug gerbėjų po jų dalyvavimo konkurse "Idol".
Beje, švedas taip pat turi nemažai gerbėjų daugelyje šalių, nors dabar jo šansai vertinami kukliau.
Airiai didesniais favoritas tapo nuo vakar vakaro. Anksčiau niekas negalvojo jog jie gali nugalėti, bet jie turi daug gerbėjų po jų dalyvavimo konkurse "Idol".
Beje, švedas taip pat turi nemažai gerbėjų daugelyje šalių, nors dabar jo šansai vertinami kukliau.
Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina
Tai nepatenkintas nepatanekintas...bet man kilo tokia mintis. Įsivaizduokit Belarusija laimi pvz., na ir reikia rengt Minske koncertą, bet juk Europą atsisako bendraut su Belarusija, tipo nevažiuoja, neprekiauja ir vienu žodžiu boikotas. Tai jei laimi, tai kas atvažiuos į ją? Rusija, mes ir dar gal kokia šalis.. Susiskaldymas įvyktų, vieni rėktų, jog darom, kiti rėktų jog nedarom...
,, - Il parait que monsieur est decidement pour les suivantes.
- Que voulez-vous, madame? Elles sont plus fraiches."
Tai nepatenkintas nepatanekintas...bet man kilo tokia mintis. Įsivaizduokit Belarusija laimi pvz., na ir reikia rengt Minske koncertą, bet juk Europą atsisako bendraut su Belarusija, tipo nevažiuoja, neprekiauja ir vienu žodžiu boikotas. Tai jei laimi, tai kas atvažiuos į ją? Rusija, mes ir dar gal kokia šalis.. Susiskaldymas įvyktų, vieni rėktų, jog darom, kiti rėktų jog nedarom...
Geriau įsivaizduok kaip jiems laimėjus visa Europa dainuoja, nuolat skamba per mtv, radiją "born in the ussr", "we love belarus, we love belarus"
Betruko tik eilutės "Lukashenko is the best, master will teach you how to live, oh, dear lord, show us how to live"
Dear Lord and Father of mankind,
Forgive our foolish ways!
Reclothe us in our rightful mind,
In purer lives Thy service find,
In deeper reverence, praise.
Dear Lord and Father of mankind,
Forgive our foolish ways!
Reclothe us in our rightful mind,
In purer lives Thy service find,
In deeper reverence, praise.
We love Aliaksandr, we love Belarus.
Eurovision song contest, 2012 in Minsk
My Lord is Batka
I'd sit alone and watch your light
My only friend through teenage nights
And everything I had to know
I heard it on my Belarus
You gave them all those old time stars
Through wars of worlds -- defeated Cold wars
You made 'em laugh -- you made 'em cry
You made us feel like we could fly
So don't become some background noise
A backdrop for the girls and boys
Who just don't know or just don't care
And just complain when you're not there
You had your time, you had the power
You've yet to have your finest hour
(Belarus)
All we hear is Batka Luka
Batka From Bela
Batka Belarus
All we hear is Batka Luka
Batka blah blah
Oh, Batka, what's new?
Oh, Batka, someone still loves you!
Gal kas galit pasakyt ar bus galima Eurovizijos finalą pamatyti tiesiogiai internetu?
Galima žiūrėti tiek per Eurovizijos puslapį arba per kokį BBC iPlayerį per kokį britišką proxy (Nors aš naudoju apgaunančią programą, dėl ko transliacija mažiau stabdo ).
Comment