Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

"Eurovizija" 201. Diuseldorfas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• Gytaz
    replied
    Hmm, pažiūrėjau čia, tai mūsų šansai laimėti vertinami blogiausiai iš visų.

Komentuoti:

• Gytaz
    replied
    Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
    (atstovaujantys Airijai, Bosnijai ir Hercegovinai, Danijai, Estijai, Švedijai)
    Negi tuos šlykščius airius favotritais laiko? Paprastai stengiuos nenaudoti tokios leksikos, ypač šitam forume, bet tie du gaidukai buvo patys šlykščiausi iš visų atlikėjų.

Dėl Švedijos - jie vos ne kiekvienais metais būna tarp mano mėgstamiausių (mėgstu švedišką popsą), bet šiais metais labai nuvylė...

O mano nuomone tai abu pusfinaliai buvo panašaus pajėgumo.

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Dauguma teigia, jog antrasis pusfinalis buvo stipresnis, nes jame dalyvavo nemažai šių metų konkurso favoritų (atstovaujantys Airijai, Bosnijai ir Hercegovinai, Danijai, Estijai, Švedijai), kurie visi ir pateko į finalą.

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Parašė LBP Rodyti pranešimą
    O man vakar bežiūrint buvo tokia mintis, kad iš pirmo pusfinalio galėjo leist visus į finalą, o iš antrojo - nė vieno. Tiesiog vakar nė viena daina "neužkabino"
    O man atvirkščiai - antras buvo žymiai geresnis.

Komentuoti:

• Wycka
    replied
    Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimą
    Baltarusija „Eurovizijoje“ buvo užgniaužta, tvirtina Aliaksandras Lukašenka

Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina
    Ar ne tas pats buvo teigta po 2004m. Eurovizijos, kai Gudijai atstovavo Aleksandra & Konstantin „My Galileo“? Tada ar tai Batka, ar patys atlikėjai teigė, neva Europa nesupranta jų skonio. Keista, rusus, ukrainiečius, latvius ir estus supranta, o štai jų kaimynus batkarusus jau nebe...
    Kam įdomu, įkeliu 2004m. gudų eurodainą:

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Baltarusija „Eurovizijoje“ buvo užgniaužta, tvirtina Aliaksandras Lukašenka

Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina

Komentuoti:

• index
    replied
    Parašė Irma Rodyti pranešimą
    Tik tokias dainas ir siųst belaukiant bail-outo pinigų.
    Paskutinis taisė index; 2011.05.13, 17:43.

Komentuoti:

• Irma
    replied
    Parašė LBP Rodyti pranešimą
    O man vakar bežiūrint buvo tokia mintis, kad iš pirmo pusfinalio galėjo leist visus į finalą, o iš antrojo - nė vieno. Tiesiog vakar nė viena daina "neužkabino"
    /\
    http://www.youtube.com/watch?v=uqtWH...embedded#at=13

Ir tiiiiesiai į finalą...

Aš neįgali įvardinti kas patiko kas ne, nes antrojo pusfinalio nežiūrėjau, tačiau girdėjau, kad stipresnis už pirmąjį buvo. Na, finalą žiūrėsiu, tai bendrą vaizdą pamatysiu. Sėkmės mūsiškiams šeštadienį, kad bent į dešimtuką papultu

Komentuoti:

• LBP
    replied

Komentuoti:

• Mazgelis
    replied
    siemet Moldovu cinkelis dauuug kartu mazesnis.. gaila latviuku siaip... idomi daina. Bet kuriuo atveju ji jau ispopuliarejus kiek supratau

Komentuoti:

• Magician
    replied
    Blyn, pasiklausiau Moldovos dainos ir pasižiūrėjau, kad čia tie patys 2005 metų Zdob si Zdub bičai. Viskas, be Lietuvos, aš sergu už juos!

Komentuoti:

• innuendo
    replied
    Galėjo dar latvius paimt, bet daina jų neįpatinga buvo .
    Graikas už tai grieko vertas

Komentuoti:

• Silber418
    replied
    Iš mûsu regiono finale bus Danija, Estija, Islandija, Lietuva, Suomija, Švedija. Beveik visa šeimyna.

Komentuoti:

• Lettered
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Su Gruzija būnant Adamkui buvo labai geri tarpvalstybiniai santykiai. Adamkus labai rėmė Gruziją.
    Neblogi ir dabar, šeštadienį įsitikinsim.

Komentuoti:

• Gytaz
    replied
    Parašė dsanto Rodyti pranešimą
    Su Gruzija būnant Adamkui buvo labai geri tarpvalstybiniai santykiai. Adamkus labai rėmė Gruziją.
    Tai šitai rašyk straipsnio autoriui. Čia, manau, visi žino.

O iš antro pusfinalio man patiko (daug kas): Slovakija, Moldova (juos žinau dar nuo senų laikų, kai dalyvavo pirmą kartą), Bulgarija, Rumunija, Estija (priedainis "veža"), Latvija ir Danija.

Jei reikėtų balsuoti, tai turbūt balsuočiau už estę.
    Paskutinis taisė Gytaz; 2011.05.12, 23:31.

Komentuoti:

• dsanto
    replied
    Parašė Gytaz Rodyti pranešimą
    17 metų Lietuvos vargų ir linksmybių „Eurovizijoje“

Įdomi (nors visai nestebinanti) statistika:

Statistika byloja, jog aukščiausius balus Lietuvai dažniausiai skiria ...kažkodėl Gruzija (vidutinis balas 6)...

Didžiausius balus Lietuva paprastai kažkodėl skiria Gruzijai (vidutinis balas 9,8)...

Komentuoti:

• music
    replied
    P.S. Jis tiesiog turėjo omeny: Родина-мать.

Komentuoti:

• music
    replied

Которая, б...дь?

Komentuoti:

• Vilnietizz
    replied
    Parašė liutass Rodyti pranešimą
    pas rusus "bl..." jau nebera keiksmazodis tai kasdienines kalbos zodis, jaustukas.
    Puikiai tai suprantu, bet juk tai nėra pasiteisinimas

Komentuoti:

• Aleksas666
    replied
    Parašė Romas Rodyti pranešimą
    Tas "bl*dūnas" neaišku kaip pakliuvo į finalą. Jo daina visiškas šlamštas, kaip ir kokios Armėnijos ar pernykštį Didžiulį primenačių portugalų dainelės.
    Gal jam čia perdaug dėmesio.
    Tas Bl.... turi daug kaimynų, tokių pat Bl...., todėl nereikia stebėtis, kad tas bl.... pateko į finalą

Komentuoti:

Working...
X