Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
"Eurovizija" 201. Diuseldorfas
Collapse
X
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimą(atstovaujantys Airijai, Bosnijai ir Hercegovinai, Danijai, Estijai, Švedijai)
Dėl Švedijos - jie vos ne kiekvienais metais būna tarp mano mėgstamiausių (mėgstu švedišką popsą), bet šiais metais labai nuvylė...
O mano nuomone tai abu pusfinaliai buvo panašaus pajėgumo.
Komentuoti:
-
Dauguma teigia, jog antrasis pusfinalis buvo stipresnis, nes jame dalyvavo nemažai šių metų konkurso favoritų (atstovaujantys Airijai, Bosnijai ir Hercegovinai, Danijai, Estijai, Švedijai), kurie visi ir pateko į finalą.
Komentuoti:
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąO man vakar bežiūrint buvo tokia mintis, kad iš pirmo pusfinalio galėjo leist visus į finalą, o iš antrojo - nė vieno. Tiesiog vakar nė viena daina "neužkabino"
Komentuoti:
-
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąBaltarusija „Eurovizijoje“ buvo užgniaužta, tvirtina Aliaksandras Lukašenka
Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina
Kam įdomu, įkeliu 2004m. gudų eurodainą:
Komentuoti:
-
Baltarusija „Eurovizijoje“ buvo užgniaužta, tvirtina Aliaksandras Lukašenka
Batka nepatenkintas , eilinį sykį. O ir daina apgailėtina
Komentuoti:
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąPaskutinis taisė index; 2011.05.13, 17:43.
Komentuoti:
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąO man vakar bežiūrint buvo tokia mintis, kad iš pirmo pusfinalio galėjo leist visus į finalą, o iš antrojo - nė vieno. Tiesiog vakar nė viena daina "neužkabino"
http://www.youtube.com/watch?v=uqtWH...embedded#at=13
Ir tiiiiesiai į finalą...
Aš neįgali įvardinti kas patiko kas ne, nes antrojo pusfinalio nežiūrėjau, tačiau girdėjau, kad stipresnis už pirmąjį buvo. Na, finalą žiūrėsiu, tai bendrą vaizdą pamatysiu. Sėkmės mūsiškiams šeštadienį, kad bent į dešimtuką papultu
Komentuoti:
-
O man vakar bežiūrint buvo tokia mintis, kad iš pirmo pusfinalio galėjo leist visus į finalą, o iš antrojo - nė vieno. Tiesiog vakar nė viena daina "neužkabino"
Komentuoti:
-
siemet Moldovu cinkelis dauuug kartu mazesnis.. gaila latviuku siaip... idomi daina. Bet kuriuo atveju ji jau ispopuliarejus kiek supratau
Komentuoti:
-
Blyn, pasiklausiau Moldovos dainos ir pasižiūrėjau, kad čia tie patys 2005 metų Zdob si Zdub bičai. Viskas, be Lietuvos, aš sergu už juos!
Komentuoti:
-
Galėjo dar latvius paimt, bet daina jų neįpatinga buvo .
Graikas už tai grieko vertas
Komentuoti:
-
Iš mûsu regiono finale bus Danija, Estija, Islandija, Lietuva, Suomija, Švedija. Beveik visa šeimyna.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąSu Gruzija būnant Adamkui buvo labai geri tarpvalstybiniai santykiai. Adamkus labai rėmė Gruziją.
Komentuoti:
-
Parašė dsanto Rodyti pranešimąSu Gruzija būnant Adamkui buvo labai geri tarpvalstybiniai santykiai. Adamkus labai rėmė Gruziją.
O iš antro pusfinalio man patiko (daug kas): Slovakija, Moldova (juos žinau dar nuo senų laikų, kai dalyvavo pirmą kartą), Bulgarija, Rumunija, Estija (priedainis "veža"), Latvija ir Danija.
Jei reikėtų balsuoti, tai turbūt balsuočiau už estę.Paskutinis taisė Gytaz; 2011.05.12, 23:31.
Komentuoti:
-
Parašė Gytaz Rodyti pranešimą17 metų Lietuvos vargų ir linksmybių „Eurovizijoje“
Įdomi (nors visai nestebinanti) statistika:
Statistika byloja, jog aukščiausius balus Lietuvai dažniausiai skiria ...kažkodėl Gruzija (vidutinis balas 6)...
Didžiausius balus Lietuva paprastai kažkodėl skiria Gruzijai (vidutinis balas 9,8)...
Komentuoti:
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąpas rusus "bl..." jau nebera keiksmazodis tai kasdienines kalbos zodis, jaustukas.
Komentuoti:
-
Parašė Romas Rodyti pranešimąTas "bl*dūnas" neaišku kaip pakliuvo į finalą. Jo daina visiškas šlamštas, kaip ir kokios Armėnijos ar pernykštį Didžiulį primenačių portugalų dainelės.
Gal jam čia perdaug dėmesio.
Komentuoti:
Komentuoti: