Kur geriau gyventi mieste ar kaime?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kaimas ar miestas
Collapse
X
-
Parašė Sefas20 Rodyti pranešimąKur geriau gyventi mieste ar kaime?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė suduvietis Rodyti pranešimąMan asmeniskai tiktai miestas, kadangi mieste daug geresne gyvenimo kokybe viskas tiesiog po ranka....
Comment
-
Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimąMano nuomome, geriausia, kai visko po truputį ir miesto, ir kaimo.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąIšvada — geriausiai gyventi miestelyje prie pat didmiesčio? Pvz Nemėžis, Kulautuva, Jakai, Ginkūnai, Dembava, etc.
Comment
-
Parašė Raikkonen Rodyti pranešimąNesutikčiau su tuo, nes kiekvieną dieną tenka anksti keltis važiuoti į darbą. Savaitgalį lyg norėtum nuo to važiavimo pailsėti, bet pamatai, jog tame miestelyje visiškai nėra ką veikti... Aš manau, jog geriau gyventi nedideliame mieste, pavyzdžiui, Prienai, Šakiai, Lazdijai.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Man atrodo gyventi yra geriausia kur tu uzaugi, jeigu uzaugi mieste, tai ko gero ir bus geriausia gyvent mieste, rasau sita is asmenines patirties, kaip gyvenau Vilniuje visa savo gyvenima iki tol kol su motina isvaziavau i Airija, dabar gyvenu miestelyje (mazdaug 25,000 gyventoju) ir puikiai cia nesijauciu, nes esu priprates prie didmiescio ir man cionai toks jausmas tarsi buciau svetimoje teritorijoje, pavyzdziui kaip atskridau atgal i Vilniu vasaroti, tai labai buvau laimingas, kai reikejo isvaziuoti tai labai liudejau ypac tuo momentu kaip per paskutine diena teko atsisveikinti su geriausiais draugais, giminem o kai vaziavom su motina i oro uosta tai isvis vos ne depresija buvo, bent jau mano manymas yra toks, kad jeigu uzaugi mieste, tai tau ten is pradziu gal ir nelabai patiktu, zinoma jeigu nuvaziuotum i kaima, manau daugeliui butu labai idomu praleisti pirmas pora savaiciu, bet po to ateina ir toks laikas kai pradedi ilgetis miesto, taip pat eina su kaimieciais, gal jiem ir idomu nuvaziuot, mieste pabut ant kazkiek laiko, tik ne ant visam laikuiPaskutinis taisė Raptor; 2010.10.03, 01:05.
Comment
Comment