Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuviška muzika
Collapse
X
-
Tikrai pasijautė post punk ir postmodernas, bet per daug saviveiklinio lygio, trūksta tokio išdirbtumo, išbaigtumo, prodiuserinės rankos. Kad būtų galima ir per radiją, ir diskotekoj, ir koncerte kaip fonogramą groti. Produktas geras, bet neištobulintas.
Rimtai, va pvz. rytoj minios žiūrovų suplūs į Vingio parką pasižiūrėti Rammsteinų. Aišku, Rammsteinai gerai, bet ar ne geriau KARALIAI? Gražiau vis tiek, manyčiau.
Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Na, kodėl nėra. Muzikoje nebūtinai turi būti kažkokie gelmių ieškojimai, apmąstymai, visokios įmantrios prasmės ir panašiai.
Muzika yra toks dalykas, kurį galima klausyti be vokalo dalies, pabandykit klausyti šitos ir panašios "muzikos" be dainos, tik instrumentinę dalį. Man po minutės norisi nusišauti, gerai kad neturiu su kuo.
P.S Tomas ir Tomizmas, man rodos trolinti nerekomenduojama šiame forume?Paskutinis taisė gerietis; 2023.05.21, 21:05.-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimąne tik "bum-čik, bum-čik, bum-čik" ištisai.
Muzika yra toks dalykas, kurį galima klausyti be vokalo dalies, pabandykit klausyti šitos ir panašios "muzikos" be dainos, tik instrumentinę dalį. Man po minutės norisi nusišauti, gerai kad neturiu su kuo.
Kiek teko skaityti, ritmas - pati natūraliausia, netgi biologiška muzikos dalis, veikia pasąmonę sužadinančiai, aktyvinančiai, energizuojančiai.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą"bum-čik, bum-čik, bum-čik"Va čia tai taško. Sakiau kad "girti šoka"? Na jau, nereikia net būti gėrusiam!!! Blaivas gi važiavau. Taip ir norisi į tūsą, šokius, vakarėlį.
Ir svarbiausia, kad vis bandžiau pagauti, "na čia gi kažkas blogo šitame ritme, man forume sakė žmonės". Na bet kad ir kiek stengiausi, nieko negatyvaus pagauti nepavyko. Tik pozityvą ir pojūtį kaip diskaneSnowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Mūsiškio Gaullin bendras coveris kartu su didinguoju brazilu Alok
Dynoro kartu su legendiniu Arash visai neblogai pasistengė
Viena iš tų grupių, kurių sugrįžimo tikrai labai laukiau! Legendinio hito 2024 m. versija su kiek pakeistais žodžiais ir kažkiek pakoreguotu bytu ir melodija. Labai norėtųsi iš jų ir visai šviežių dainų!
Nostalgijai - tik nesakykit, kad nesukelia mielų emocijų
Būtų pasiekęs labai daug, jei ne tas skandalas... Dainelė 2024 metų
Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
Comment