Parašė Sefas210
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dviratis
Collapse
X
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNauja transporto priemonė, tikra atgaiva ir komfortas po seno išklerusio ir sunkaus kalnų dviračio
[/URL]
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąViskas, kas yra gaminama ir oficialiai parduodama, nėra blogai. Aš parašiau iš savo varpinės, o kiti renkasi pagal savo poreikius. Tiesą sakant, pats priekabos nesu išbandęs, todėl man tik atrodo, kad su ja būtų itin nepatogu labai duobėtame kelyje, taip pat žvyrkelyje ar vieškelyje.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąNauja transporto priemonė, tikra atgaiva ir komfortas po seno išklerusio ir sunkaus kalnų dviračio...
Na ir aisku sveikinimai... geras pirkinysEstijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąPernai vienoje dviraciu parduotuveje tarp apie 30 visokiu nebuvo ne vieno "universalo"... siemet jau yra... pagaliau zmones pradeda suprasti kad dviratis ne vien pramoga, bet ir transportas.
Na ir aisku sveikinimai... geras pirkinys
Comment
-
Pas tave ne universalas, o hibridas....Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąPas tave ne universalas, o hibridas....
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO koks principinis skirtumas?
Grubiai pagal paskirti:
Plentinis - plentui, kietai dangai.
Hibridas - asfaltui ir žvyrkeliui.
Turistinis - hibridas su bagažinem.
Universalas - gatvinis su bagažinem, kojiniais stabdžiais, daznai tik su viena pavara.
Griežtos klasifikacijos nėra... galima fantazuoti...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąDėkui už komentarus, bus man lengviau apsipresti. O nuo kelių mėnesių ar metų pradėjote vežioti?
Mint tikrai nera sunku su priekaba, mums nuo siaures pr iki rotuses uztruko apie pusvalandi , bet ir neskubejom. Atgal ilgiau- ikalne . Jeigu noresit isigyti priekaba, galesiu parasyt numeri zmogaus, is kurio pirkom. Veza jis is uzsienio jas.Paskutinis taisė Aidzius; 2012.04.13, 14:26.KAd ir kiek ponas ROMAS vaidintu teisingaji tolerasta, bet tikrai RUSAI - GALVIJU tauta ,kuri N amziu aklai seka savo apsisaukelius lyderius, turi N turtu, bet is meslo taip ir neislipa. Kada rusai gyveno gerai? Jeigu uz pasakyma "galviju tauta" uzdraudet diskutuot temon apie Ukraina, ismeskite mane visai . :)
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąGreitis. Plentiniai ir hibridai, bei turistiniai skirti vaiziuoti didelias atstumais ir greičiais, jų įranga patogesne/saugesne nei paprastu "universalu", kurie skirti važiuoti gatvem/dviračių takais. Stabdžiai rankiniai, kartais diskiniai, daug pavarų įveikti sudėtingus kelio profilius.
Grubiai pagal paskirti:
Plentinis - plentui, kietai dangai.
Hibridas - asfaltui ir žvyrkeliui.
Turistinis - hibridas su bagažinem.
Universalas - gatvinis su bagažinem, kojiniais stabdžiais, daznai tik su viena pavara.
Griežtos klasifikacijos nėra... galima fantazuoti...
Taip išeina, kad maniškis irgi yra hibridinis.
Šiaip, kad ir kaip bebūtų keista, man tas dviratis patinka labiau, nei mano lengvas, greitas ir, kas svarbiausia, brangus plentinis dviratis. Šitas gi, ,ors ir sunkus bei ne toks greitas, bet važiuoti tokiu kažkaip patogiau, o greičio irgi pakanka.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAišku.
Taip išeina, kad maniškis irgi yra hibridinis...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąGal yra kas važiavęs iš Kauno iki Klaipėdos dviračiu? Gal koks maršrutas yra? Nes autostrada negalima, o palei Nemuną pro Jurbarką 244km.
Comment
-
Parašė oCe Rodyti pranešimąKaip tik praeitą vasarą važiavau. Bet važiavau Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda. Alternatyvų nelabai radau, juolab, kad reikėjo vos ne ant greičio Kadangi pataikėm ant pačių karščiausių dienų Nemunas atgaivino.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąplius/minus kiek laiko vaŽiavai?
Comment
Comment