Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dviratis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Na taip. Čia tiesa, kuria tikriausiai žino visi, bet ne visi ryžtasi to imtis. Ko gero, reiks kažkaip atsisakyti alaus ir mažinti su saldumynais, nes vien Azijos efektu pasikliauti nebegalima

Comment

Geriau atsisakyk saldumynų, dantims kenkia O aš alaus mėgėjęs - kiek išgeriu, tiek ir išteka, inkstus pravalo. Jokios įtakos svorio augimui. Bet čia kiekvienam individualus atvejis.

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
        Geriau atsisakyk saldumynų, dantims kenkia O aš alaus mėgėjęs - kiek išgeriu, tiek ir išteka, inkstus pravalo. Jokios įtakos svorio augimui. Bet čia kiekvienam individualus atvejis.

~5% šviesaus alaus 0,5L butelis turi apie 230kcal. Du buteliai jau 460kcal. O jei kokios ilgesnės krepšinio varžybos, nekalbant apie pasisėdėjimą su draugais bare ar šiaip kur, jau žiūrėk ir keturi buteliai ir jau 900kcal. O alus turi polinkį patekti į pilvą nemažais kiekiais to net nepastebint. Pro sistemą praėjęs išbėga tik prafiltruotas vandenukas, bet kalorijos pasilieka. Norint sudeginti tokį kiekį kalorijų (nuo 4 butelių) dviračiu reiks minti 1-2 valandas.

Comment

tikrai taip. enigmai matyt nuskilo, kad jo greita medžiagų apykaita, todėl ir neina nieks "už kalnieriaus". o kiek kcal turi stiprieji gėrimai manau jau patys įsivaizduojat, jeigu myžaliukinis alutis tokius kiekius savyje nešiojasi

Comment

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
            tikrai taip. enigmai matyt nuskilo, kad jo greita medžiagų apykaita, todėl ir neina nieks "už kalnieriaus". o kiek kcal turi stiprieji gėrimai manau jau patys įsivaizduojat, jeigu myžaliukinis alutis tokius kiekius savyje nešiojasi
            Nežinau ar čia gerai ar blogai su ta greita medžiagų apykaita. Kalorijų neskaičiuoju, valgau viską ko noriu ir kalorijų neskaičiuoju, bet niekas į kūną neina... Matyt šeimos genai

Comment

Parašė enigma Rodyti pranešimą
              Nežinau ar čia gerai ar blogai su ta greita medžiagų apykaita. Kalorijų neskaičiuoju, valgau viską ko noriu ir kalorijų neskaičiuoju, bet niekas į kūną neina... Matyt šeimos genai
              Patikėk, tai yra gerai. Kažkada, kai buvau jaunas, ir man taip buvo. Bet vieną dieną ėmė ir pasikeitė.

Comment

/\ arba nebeatlaikė kiekių organizmas

Comment

Na, čia jau buvo sakyta ne kartą, bet pasikartosiu. Jei nori dviratį mindamas numesti svorio, turi tai daryti kontroliuodamas pulsą, mynimo dažnį + mitybą. Aklai mindamas tikrai svorio nenumesi, jis tik augs, ypač kojose. Akivaizdu, neskaitai atsakymų į šitą konkretų klausimą, kuriuos tau čia ne kartą jau davė ne vienas žmogus, tame tarpe ir aš.

O [sp] pasakymas "aktyvų dviratininką pažinsi iš kojų" nėra teisingas. Jis klaidinantis. Iš kojų pažinsi tokius savamokslius svorio metikus kaip Jonas arba trekininkus.
                  Paskutinis taisė LBP; 2011.11.27, 23:56. Priežastis: Gramatinės klaidos
                  N N N

Comment

/\ paskutinis sakinys...

Comment

Parašė John Rodyti pranešimą
                      Patikėk, tai yra gerai. Kažkada, kai buvau jaunas, ir man taip buvo. Bet vieną dieną ėmė ir pasikeitė.
                      Žinau, kad gerai, bet ir aš dar nesenas Tikiuosi man vieną dieną ims ir nepasikeis Nors, ką gali žinoti...

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
                        Na, čia jau buvo sakyta ne kartą, bet pasikartosiu. Jei nori dviratį mindamas numesti svorio, turi tai daryti kontroliuodamas pulsą, mynimo dažnį + mitybą. Aklai mindamas tikrai svorio nenumesi, jis tik augs, ypač kojose. Akivaizdu, neskaitai atsakymų į šitą konkretų klausimą, kuriuos tau čia ne kartą jau davė ne vienas žmogus, tame tarpe ir aš.

O [sp] pasakymas "aktyvų dviratininką pažinsi iš kojų" nėra teisingas. Jis klaidinantis. Iš kojų pažinsi tokius savamokslius svorio metikus kaip Jonas arba trekininkus.
                        O tai koks optimalus pulsas, tarkim svorio metimui? Skaičiuoti pulsą moku gana tiksliai be papildomų įrankių ar pastangų. Tik kas iš to? Turiu 1val. ir 18km, į kuriuos turi sutilpti visi pulso ir mynimo rodikliai. Koks būtų "nesavamokslio" tamstos patarimas? Konkrečiai mynimo greitis ir pulsas.

Comment

Sunku pasakyt, bet bendru atveju reikėtų, kad pulsas neviršytų 145, o mynimų skaičius būtų bent 80 per minutę. Minti be įtampos kojose, "nepjaut" pavarų, nes priešingu atveju kojų masė tik didės.
                          N N N

Comment

Sunku pasakyt, bet bendru atveju reikėtų, kad pulsas neviršytų 145, o mynimų skaičius būtų bent 80 per minutę. Minti be įtampos kojose, "nepjaut" pavarų, nes priešingu atveju kojų masė tik didės.
                            Bet žmogus galbūt nemėgsta lengvų pavarų, arba dviratis vienbėgis. Aš ir į kalną važiuoju gana sunkia pavara.
                            Flickr

Comment

Na, galvoju, kad Jono atveju didžiausia klaida yra per retas ir per sunkus mynimas. O tai lemia kojų raumenų masės didėjimą. Reikia didint mynimų dažnį ir mažint pavarą, kad mynimas būtų lengvas, be įtampos. Vėliau pavaras galima didint pamažu, jei pavyksta išlaikyti mynimo dažnį nekeliant pulso / "nepjaunant" širdies.

Per retas mynimo dažnis kenkia kojų raumenims ir sąnariams.

Čia tas pats kaip ir sunkumų kilnojimuose. Štangas ir hantelius kilnojant masė labai sėkmingai didėja.

Jonas teigia, kad pagrindinis jo tikslas - numesti svorio minant dviratį. Dviratis ne vienbėgis. Todėl ir patarimai atitinkami
                              Paskutinis taisė LBP; 2011.11.28, 02:21.
                              N N N

Comment

Mano rodikliai maždaug tokie ir yra.

Comment

O tu parašyk, kokie jie
                                  N N N

Comment

Apie 80 ir apie 140.

Comment

jeigu kas penktam šeštam poste nebūtų žodžio "dviratis", pagalvočiau, kad tema apie "john'o" viršsvorį
                                      pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Dviračių sėdynės vyrus verčia impotentais

Paskutinis tyrimas tik darkart patvirtina ankstesnius mokslininkų pareiškimus, kad įprastos dviračių sėdynės (plonos priekyje ir plačios gale) gali turėti įtakos impotencijai, rašo „The New York Times“.
                                        pirtis tautybės neturi (lietuviui geriausia garinė pirtis!)

Comment

Reiks pirkti plačią sėdynę

Comment

Working...
                                          X