Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Dviratis

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Tomas Rodyti pranešimą
    John'ai - nesuklysk dėl vairo, pirk su normaliais plentiniais ragais Gultis ant tokio vairo visai nebūtina, o turesi mažiausiai 3 galimas rankų pozicijas, kas patogu važiuojant ilgesnes distancijas.

Tiesus vairas - tik viena rankų pozicija, be to pati nepatogiausia ir žalingiausia dilbio sąnariams
    Gal ir taip. Tik kažko kaina skiriasi £150. Na dar pažiūrėsiu, kiek kapeikėlių turiu sąkaitoje

Comment

Tie ragai apie 15£ kainuoja. Nusipirksi ir uzsidesi.

Comment

Geras pasirinkimas John, GD forume būtent šitas Sirrus tarp hibridų vienas labiausiai rekomenduojamų naujokams pagal kainos/kokybės santykį. Plentinio vairo tikrai nesibaidyčiau, beveik visais atvejais jis daug patogesnis. Kaina normalu kad išauga, nes eina visai kitos stabdžių ir pavarų rankenėlės. Naudojant commutinimui ir ypač UK purvasaugiai tikrai bus reikalingi, bet galėsi nusipirkt papildomai. Įvertink, kad reikės dar nusipirkt lemputes/mirksiukus, pirštines, aprangą, šalmą ir būtinai gerą spyną.

Comment

Nepirk to sirrus, uz tokia kaina gaut 7 zvaigzdziu kasete yra nesamone. Links ir links asis galinio rato ir seip specialized pirkdamas tu gausi tik rema ir zemiausio lygio komponentus.

Jei jau turi galimybe uz 500 pinigu imti dvirati, tai griebk http://www.evanscycles.com/products/...-bike-ec023963
          Paskutinis taisė Sigitukaz; 2011.07.12, 15:30.

Comment

Aš irgi ruošiuosi pirkti dviratį. Žinovai sako, kad būtinai pirkčiau su vidinėmis pavaromis. Kokios būtų nuomonės?

Comment

Priklauso nuo to, kam tau tas dviratis, kur ir kaip važiuosi ir t. t.
              N N N

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
                Priklauso nuo to, kam tau tas dviratis, kur ir kaip važiuosi ir t. t.
                Po miestą (kartais į darbą, kartais savaitgaliais po apilynkes dviračio takais), o taip pat noriu imti su savimi prie jūros.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                  Po miestą (kartais į darbą, kartais savaitgaliais po apilynkes dviračio takais), o taip pat noriu imti su savimi prie jūros.
                  Po miestą ir nesportui, vidine pavara manau yra idealu. Man tai dviratyje vienas svarbiausių elementų yra sėdinė ir aš pirmenybę teikiu seno modelio platesnėms sėdinėms, man tos naujos ir siauros tai ilgiau pavažiavus priverčia nepatogiai jaustis
                  Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa

Comment

Jei jau taikai i kalnu tai su vidinem nelabai.. Jei finansai leidzia, siulyciau ziuret rimtesniu firmu kaip TREK, CUBE, FOCUS, CANNONDALE ir panasius. Nezinau kiek svarbi paciam sakes eiga, ar simfleksas SLX ar XT, bet kol yra galimybe pakankamai nebrangiai nuspirkt geros komplektacijos dvirati, tai naudociausi tuo..

Comment

Parašė Recoiler Rodyti pranešimą
                      Po miestą ir nesportui, vidine pavara manau yra idealu. Man tai dviratyje vienas svarbiausių elementų yra sėdinė ir aš pirmenybę teikiu seno modelio platesnėms sėdinėms, man tos naujos ir siauros tai ilgiau pavažiavus priverčia nepatogiai jaustis
                      Tom kai vaidini naujom ir siaurom galima det toki paminkstinima arba jau detis "pampersa" kaip tik "Audimas" nebrangiai labai neblogos kokybes parduoda..

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                        Jei jau taikai i kalnu tai su vidinem nelabai.. Jei finansai leidzia, siulyciau ziuret rimtesniu firmu kaip TREK, CUBE, FOCUS, CANNONDALE ir panasius. Nezinau kiek svarbi paciam sakes eiga, ar simfleksas SLX ar XT, bet kol yra galimybe pakankamai nebrangiai nuspirkt geros komplektacijos dvirati, tai naudociausi tuo..
                        Matau gaudaisi dviračiuose, ką manai apie vokiškus Bulls dviračius? Kiek žiūrėjau, tai su tom pačiom konkrečiai dalimis koks nors Cube kainuoja kelis kartus brangiau. Kalba eina apie hibridinius dviračius.
                        Flickr

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                          Ne, į kalnus netaikau visiškai
                          Be to, išleisti planuoju ne daugiau kaip 1500 lt. O dabar gal gali paaiškinti - kas yra tas simfleksas ir kas nuo jo priklauso? Tiesa, ar galit populiariai paaiškinti - ką vadinate "hibridiniu dviračiu"?

Comment

Vidinės pavaros ( panašiai kaip mašina su automatine pavarų dėže) - geras dalykas mieste, šiaip po apylinkes paturistauti.
                            Pas mane dviratis su 7 vidinėmis pavaromis tarnauja jau apie devynerius metus, nusiskundimų nebuvo. Mieste praktiškai naudojamos 3 - 4 pavaros, uzmiestyje, kai geras asfaltas 5 - 6 įsijungiu. 7 - gal kelis kartus (praktiškai nereikalinga, nors ir nemaišo) įjungęs buvau. Traukia gerai

Comment

O kadangi mano dviratis taisomas, tai iš garažo teko išsitraukti beveik nedėvėtą ir išgelbėtą „Turistą“, kuriam 40 metų. Lekia asfaltu (dviračių taku Vilijampolėj) kaip pakvaitęs

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą
                                Ne, į kalnus netaikau visiškai
                                Be to, išleisti planuoju ne daugiau kaip 1500 lt. O dabar gal gali paaiškinti - kas yra tas simfleksas ir kas nuo jo priklauso? Tiesa, ar galit populiariai paaiškinti - ką vadinate "hibridiniu dviračiu"?
                                Simfleksas tai yra ta detale, kuri atlieka pavaros perjungima ir grandines permetima ant sekancios zvaigzdes. Randasi ant galinio rato xt yra tipo šūstra, bet tau to tikrai nereikia. O siaip tai eik i parduotuve ir issirink sau uz 1500 graziausia ir patogiausia. Visi tie Cube ir Trek bus brangesni del vardo, bet jokiu budu ne del kokybes. Ziurek, kad butu lengvas remas, beje, tos vidines pavaros tai yra visiska x...nia
                                Paskutinis taisė liutass; 2011.07.12, 22:09.

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                                  Simfleksas tai yra ta detale, kuri atlieka pavaros perjungima ir grandines permetima ant sekancios zvaigzdes. Randasi ant galinio rato xt yra tipo šūstra, bet tau to tikrai nereikia. O siaip tai eik i parduotuve ir issirink sau uz 1500 graziausia ir patogiausia. Visi tie Cube ir Trek bus brangesni del vardo, bet jokiu budu ne del kokybes. Ziurek, kad butu lengvas remas, beje, tos vidines pavaros tai yra visiska x...nia
                                  Ačiū. Problema tame, kad vieni sako kad x...nia yra vienas, o kiti - kad x...nia yra tai, ką siūlo pirkti pirmi

Comment

Geras sprendimas Jonai! Pats vazineju dviraciu beveik kasdien nuo pat pirmos dienos Londone. Pats turiu hibridini dvirati ir manau kad po miesta vazineti tai yra geriausias spendimas Vaira siulyciau rinktis paprasta, o ne racerio. Priezastys to butu, patogesne sedejimo padetis, nereikia vaziuoti taip susilenkus ir nepaskausta sprando, taip pat bent jau man lengviau dairytis ir sekti kas vyksta gatveje.
                                    Siap tai paskutiniu metu pats galvoju apie dviracio keitima ir mano akys krypsta i C Boardman firma.
                                    Vienas pigesniu variantu beveik sutelpantis i tavo mineta kaina http://www.halfords.com/webapp/wcs/s...egoryId_165534

Comment

Ir įdomu gi, kiek jūs, ponai, nuvažiuosit su tokiais siūlomais dviračiais, kai ten sumontuota tokia sėdynė.

Comment

Kas blogai tai sedynei?

Comment

Savo asmenine patirtim siūlau pirkti vidinių pavarų dviratį. Savo Panther kol kas nesiskundžiu.

Na bet kiek žmonių, tiek nuomonių. Įdealaus dviračio nėra. Yra tik niuansai ir prisitaikymas.

Tad sekmės!

Comment

Working...
                                          X