Parašė mantasm
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dviratis
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
Jei jau aiškiname evoliucija sėdėjimo padėtis tai subinė tam ir išsivystė kad ant jos sėdėtų o ne ant kauliukų, nes taip yra sveikiau.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
Už tiek pinigų norėčiau bent jau Shimano deore ir anglies pluošto šakės.
Klausimas ar nepavargsiu važinėti tokiu mieste?
Šiaip kiek teko išsibandyti paskutinėmis dienomis, vis dėl to priimtinensnis variantas tiesiu vairu.
Comment
-
65 EUR. Bobiškas, ružavas, geriausias pirkinys ever! Stovi lauke prie namų, kai reikia sėdu, į parduotuvę, su vaiku kelis ratus, palei upę, pasaka. Nuvažiavai, pastatei į kokį kampą, net neprirakinu dažnai, nes žinau, kad niekur nedings. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvau palikęs pačioje "Bermudų trikampio" širdyje - Vilniaus ir Islandijos kampe. Ir nieko, sekmadienį radau kur palikęs, sveiką ir gyvą
- 8 patinka
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNaktį iš šeštadienio į sekmadienį buvau palikęs pačioje "Bermudų trikampio" širdyje - Vilniaus ir Islandijos kampe. Ir nieko, sekmadienį radau kur palikęs, sveiką ir gyvą If a lion could speak, we could not understand him.
- 2 patinka
Comment
-
Parašė netoks Rodyti pranešimą
tuomet sakykim jeigu toks variantas? https://www.decathlon.lt/lt/xc-dvira...15869a8446f7fa
Klausimas ar nepavargsiu važinėti tokiu mieste?
Šiaip kiek teko išsibandyti paskutinėmis dienomis, vis dėl to priimtinensnis variantas tiesiu vairu.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimą65 EUR. Bobiškas, ružavas, geriausias pirkinys ever! ]
-
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Būgniniai stabdžiai priekyje?
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimą65 EUR. Bobiškas, ružavas, geriausias pirkinys ever! Stovi lauke prie namų, kai reikia sėdu, į parduotuvę, su vaiku kelis ratus, palei upę, pasaka. Nuvažiavai, pastatei į kokį kampą, net neprirakinu dažnai, nes žinau, kad niekur nedings. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvau palikęs pačioje "Bermudų trikampio" širdyje - Vilniaus ir Islandijos kampe. Ir nieko, sekmadienį radau kur palikęs, sveiką ir gyvą
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimą65 EUR. Bobiškas, ružavas, geriausias pirkinys ever! Stovi lauke prie namų, kai reikia sėdu, į parduotuvę, su vaiku kelis ratus, palei upę, pasaka. Nuvažiavai, pastatei į kokį kampą, net neprirakinu dažnai, nes žinau, kad niekur nedings. Naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvau palikęs pačioje "Bermudų trikampio" širdyje - Vilniaus ir Islandijos kampe. Ir nieko, sekmadienį radau kur palikęs, sveiką ir gyvą
AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Obi-Wan Kenobi Rodyti pranešimą
Pirkote iš FB? Aš svarstau second hand'o variantą.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė booraz Rodyti pranešimą
Puikus dviratis, jeigu naudoti kaip transporto priemonę komutavimui tarp taškų A, B, C ir D, tai tikrai geriau, nebaisu palikti ir t.t.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimą
Tikrai taip, būtent tam ir naudoju ir labai džiaugiuosi.
Comment
-
Parašė Creatium Rodyti pranešimą
Kiek pavarų ir ar užtenka?
Comment
-
Parašė Litch Rodyti pranešimąDar kad čia labai senas projektas sufleruoja dviračių stovas, kuris jau seniai neatitinka STR, kai dviračiai parkuojami įstačius priekinį ratą. Tokius dviratininkų bendruomenėje vadiname rato laužytojais. Jie yra visiškai netinkami parkuoti plento ir miesto tipo dviračius, ne tik dėl rizikos sulankstyti ratlankius, bet ir prirakinti dviratį yra labai nepatogu, nes rakinti reikia per ratą pasilenkus ar pritūpus prie pat žemės, o ir nesaugu, nes dviračio ratas dažnai yra lengvai nuimama detalė. Pridedu nuotraukų kaip turi atrodyti tinkamas dviračių stovas.♚ streetskins.eu/vilnius-city-cycling-map-by-road-surface ♚
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Pensininkas Rodyti pranešimą
Kai pamatau tokius dviračio stovus man mažumėlę užverda čeinykas. Ta prasme, jie labai geri, kai nori dažus nusidaužyti. Tie, kur Santakoje ir Ąžuolyne apkaustyti medžiu, ne ką geresni, bet bent jau atrodo gal geriau.Paskutinis taisė 1252; 2023.10.01, 13:25.
- 3 patinka
Comment
Comment