Nu va. Tvarkingas paprastas dviratis. Gero važinėjimo
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dviratis
Collapse
X
-
ATRASK DZŪKIJĄ ANT DVIRAČIO! PUVOČIAI. MERKIO UPĖ.
Antras žygis jau ant nosies!
Data - Liepos 27 d.
Trasa - 30 km (Puvočiai-Dubininkas-Viršurodukis-Merkio upė)
Antrasis žygis suplanuotas pačioje Dainavos girios širdyje, vykstant trasa bus aplankomi senieji girinių dzūkų kaimeliai Puvočiai, Dubininkas, Viršurodukis ir kt., kabančiais tiltais keliaujama virš Merkio upės, dalyviai galės grožėtis smėlėtais miško keliukais, samanotomis kalvomis, pušynų kraštovaizdžiu, srauniais upeliukais. Ši trasa bus ne tokia ilga, itin patogi pradedantiems.
https://www.facebook.com/events/1397263930485356/AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Nepanašu, kad davė kelią, nes visą laiką važiavo greta. Kai kurie dviratininkai įsivaizduoja, kad jei važiuoja pakraščiu, tai niekam netrukdo net lįsdami iš šalutinio kelio. Gerai, kad šiuo atveju neketino važiuoti žiedu toliau - būtų pasipiktinusi, kodėl ją iš kairės taranuoja. Dviratininkui kvailiausia vieta važiuoti greta automobilio ir dar artėjant posūkiui - vairuotojas jį nelabai mato, o dviratininkas nemato, ką ketina daryti vairuotojas.
Comment
-
Parašė Kadafis Rodyti pranešimąPo ilgo važinėjimo kalnų dviračiu persėdau ant paprasto miesto dviračio... O jau riedėjimo lengvumas su plonais ratukais... Tik vat duobes ir bortus reik labai lėtai ir susikaupus įveikti
Atvaizdas
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąAs pastebejau viena minusa geriau riedanciu dviraciu, su jais ilgiau reikia vaziuot, kad "pasportuotum". Jei su kalnu nuvaziaves 30km jautiesi gerai apsiles tai su geriau riedanciu net nepavarges, todel tenka dar ilgiau vaziuot
Nors manęs kiekvieno pasivažinėjimo pabaigoje laukia arba Aleksoto kalnas arba Europos prospekto kalnas, tai sporto užtenka
Comment
-
As siuo metu turiu tris Karbonini ypac lengva plentinuka - sportui, scotto hard-tail mtb ir Kellys turistini-miesto Optimali kombinacija, nes dazniausiai i darba lakstau plentinuku, jei yra blogesnis oras, tada turista, o jei dar planuoju po darbo nueit kur pasedet - hard-tail, kad butu galima parmint namo nevisai tinkamos kondicijos plentinukui
Comment
-
Nuo 2014 m. sausio 1 d. VĮ „Regitra“ priims prašymus išduoti specialią lentelę su valstybiniu numeriu. Ši lentelė – tai naujas, nuo 2014 m. sausio 1 d. įsigaliojantis transporto priemonės skiriamasis ženklas.
http://www.regitra.lt/
Tikiuosi pataikiau į temą.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Klausimas daugiau nusimanantiems apie dviratį už mane: pas mane pastoviai priveržus atsilaisvina miniklio veleno veržlė, laikanti kairės pusės švaistiklį. Ar tai reiškia kad jau veleną laikas keist, ar čia kažkas kito?Paskutinis taisė spirit; 2014.04.24, 18:11.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąKlausimas daugiau nusimanantiems apie dviratį už mane: pas mane pastoviai priveržus atsilaisvina miniklio ašies veržlė, laikanti kairės pusės švaistiklį. Ar tai reiškia kad jau ašį laikas keist, ar čia kažkas kito?Lažinuos- 2017 metais Lietuvos gyventojų skaičius didės.
Comment
-
Parašė BriedisPrieš porą metų tokia pati problema buvo ir mano dviračiui. Nuvariau jį į remontą, tai meistras pakeitė švaistiklį ir veržlę.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąReikia kažkokios simbolinės spynelės dviračiui, patikimumo didelio nereikia, tiesiog, kad kartais atlėkus į prekybos centrą būtų galima prirakint dėl vaizdo. Pasiūlykit kokį variantą už pigiai
Comment
-
Vienkartiniai plastikiniai tvirtinimo dirzeliai…Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
Comment