Parašė Egiuxz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dviratis
Collapse
X
-
Parašė Ametistas Rodyti pranešimąKelkraštis yra kelio dalis, tad liemenė būtina. O jei kalbi apie šaligatvius, tai jais važiuoti dviračiu draudžia KET.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė LBPKelkraštis nėra šaligatvis.
Gaunasi taip:
Kelkraštyje važiuojant dviračiu nereikia liemenės.
Šaligatviu važiuoti apskritai negalima.
Kadangi mieste mažai dviračių takų, o kelkraščių nėra, tai teks važinėti su liemene arba žibintais.Paskutinis taisė booraz; 2013.06.27, 16:54.AZ.Baku | FI.Vaasa | SR.Paramaribo | SE.Lund | DZ.Annaba
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąužmiestyje reikia važiuoti prieš eismą, taip?
Comment
-
Kaip manot, ką geriau pirkti, MTB ar hibridą, jei dviratis bus naudojamas ir mieste, ir bekelėje (ne tik žvyrkelyje, bet ir, tarkim, miške, nors tai nebus dažniausia naudojimo paskirtis)? Taip pat gal turit konkrečių variantų ką būtų galima įsigyti sumokant iki 1200 Lt (Kaune) ar apskritai nuo kurios parduotuvės pradėtumėt žiūrėti?
Šioj srity esu žalias, būsiu dėkingas už pasiūlymus ir patarimus.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąKaip manot, ką geriau pirkti, MTB ar hibridą, jei dviratis bus naudojamas ir mieste, ir bekelėje (ne tik žvyrkelyje, bet ir, tarkim, miške, nors tai nebus dažniausia naudojimo paskirtis)? Taip pat gal turit konkrečių variantų ką būtų galima įsigyti sumokant iki 1200 Lt (Kaune) ar apskritai nuo kurios parduotuvės pradėtumėt žiūrėti?
Šioj srity esu žalias, būsiu dėkingas už pasiūlymus ir patarimus.
Comment
-
Parašė Garbanius Rodyti pranešimąDar siulyciau perzvelgti skelbimus, susitaupys pakankamai $. I Aleksoto turgu vaziuot neverta.
Iš patirties, tai patarčiau hibridą su didesniais ratais, gerai ir mieste ir miško keliukais, svarbu prieš perkant pabandyti, kad dydis tiktų (stovint virš dviračio tarp štangos ir klyno ~5 cm. tarpas turėtų būti).
Aišku, geriausia pirkti anksti pavasarį arba rudenį, tada būna nuolaidos didžiausios.
Comment
-
Parašė fredis Rodyti pranešimąo tas pats MTB su lygiom padangomis neriedės lengvai? Kaune važinėti tik su MTB, kai tokie dviračių takai arba tarp mašinų...
aš rekomenduoja Velomanija
Comment
-
Jei tai būtų vaikigalis, jis turbūt nežinotų Aš'o politinių pažiūrų. Čia turbūt žvėrių karalius po savaitgalio dar neatsigauna. Šiaip, nepriklausomai nuo tų pažiūrų, siūlau politiką palikti politikos temai ir šios neteršti.
---
Prieš užduodamas klausimą dėl MTB/hibrido persiskaičiau visą šią temą. Tai iš jos tą ir supratau, kad man reikalingas vienas iš šitų variantų. Tačiau svarstau, kuris čia geresnis. Ant asfalto važinėdamas praleisiu didžiąją dalį laiko, čia argumentas prieš MTB. Tačiau tikrai vien asfaltu (ir netgi žvyrkeliu) nenorėsiu apsiriboti, todėl nesu tikras, kad hibridui bus tinkami miško keliukai. Todėl galbūt vertėtų pirkti MTB, nebus taip patogu mieste važinėt, bet dar ne tokiais dviračiais teko naudotis, todėl nenumirsiu.
Tik, kadangi esu žalias, tai savo samprotavimus norisi pasitikrinti profų (jūsų) tarpe. Ramiau tada
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąJei tai būtų vaikigalis, jis turbūt nežinotų Aš'o politinių pažiūrų. Čia turbūt žvėrių karalius po savaitgalio dar neatsigauna. Šiaip, nepriklausomai nuo tų pažiūrų, siūlau politiką palikti politikos temai ir šios neteršti.
---
Prieš užduodamas klausimą dėl MTB/hibrido persiskaičiau visą šią temą. Tai iš jos tą ir supratau, kad man reikalingas vienas iš šitų variantų. Tačiau svarstau, kuris čia geresnis. Ant asfalto važinėdamas praleisiu didžiąją dalį laiko, čia argumentas prieš MTB. Tačiau tikrai vien asfaltu (ir netgi žvyrkeliu) nenorėsiu apsiriboti, todėl nesu tikras, kad hibridui bus tinkami miško keliukai. Todėl galbūt vertėtų pirkti MTB, nebus taip patogu mieste važinėt, bet dar ne tokiais dviračiais teko naudotis, todėl nenumirsiu.
Tik, kadangi esu žalias, tai savo samprotavimus norisi pasitikrinti profų (jūsų) tarpe. Ramiau tada
Comment
-
Na štai, neoninis, tiesiai iš Tron'o (pamiršau blykstę išjungt ir nustebino netikėtas rezultatas)
Sorry už kokybę, telefonu fotografuota ir apšvietimas ne koks. Focus firmos hibridas, pirktas "Dviračių rūsy" už 1500 įskaitant kai kurių dalių keitimą (platesnės padangos ir sėdynė) ir pirkimą (purvasargiai, spidometras, pan.).
Dar įdomu ar draudžiat dviračius, registruojat policijoj? Kažkas panašaus turbūt galima, tik ar veiksminga?Paskutinis taisė Aš; 2013.07.09, 20:19.
Comment
Comment