Sveiki, radau pas gimines nerealiai senu alkoholiniu gerimu (10-30) metu, tik man kyla klausimas ir niekaip nerandu i ji atsakymo, gal jus padesite... Ar alkoholiui yra galiojimo kox laikas, jei jis net nebuvo atidarytas butelys?! Ji vartoti galima?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alkoholio galiojimo laikas ...?!
Collapse
X
-
Mačiau kažkur internete nepradarytos sovietinės degtinės, alaus butelius ir net cigarečių pakelius pardavinėjo kolekcionieriams už palyginus nemažą kainą.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
-
Parašė Jacuzzi Rodyti pranešimąSveiki, radau pas gimines nerealiai senu alkoholiniu gerimu (10-30) metu, tik man kyla klausimas ir niekaip nerandu i ji atsakymo, gal jus padesite... Ar alkoholiui yra galiojimo kox laikas, jei jis net nebuvo atidarytas butelys?! Ji vartoti galima?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Jacuzzi Rodyti pranešimąNa ka, jei taip sakot, tada tex paragaut mazdaug 20 metu senumo kolekcijos... tikriasiaj neapsinuodysiu ;DD
Beje, ar pats tikrai esi jau pilnametis?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Jacuzzi Rodyti pranešimąNa ka, jei taip sakot, tada tex paragaut mazdaug 20 metu senumo kolekcijos... tikriasiaj neapsinuodysiu ;DD
Comment
-
Parašė Jacuzzi Rodyti pranešimąSveiki, radau pas gimines nerealiai senu alkoholiniu gerimu (10-30) metu, tik man kyla klausimas ir niekaip nerandu i ji atsakymo, gal jus padesite... Ar alkoholiui yra galiojimo kox laikas, jei jis net nebuvo atidarytas butelys?! Ji vartoti galima?
Jei kalbeti apie degtine,tai viskas priklauso nuo kamscio sandarumo. Visu pirmiausia isgaruoja spiritas...:-)) Taigi ,jei kamstis nebuvo labai sandarus ,tai galima ir smarkiai nusivilti....:-)
Comment
-
Parašė praeivis Rodyti pranešimąJei kalbeti apie degtine,tai viskas priklauso nuo kamscio sandarumo. Visu pirmiausia isgaruoja spiritas...:-)) Taigi ,jei kamstis nebuvo labai sandarus ,tai galima ir smarkiai nusivilti....:-)
Comment
Comment