Gal koks Sočis?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Atspėk miestą pagal palydovinę nuotrauką
Collapse
X
-
Man tai čia labiau primena kokį Afrikos ar Artimųjų Rytų miestą. Tik vat dabar galvoju kokį
Ir šiaip laikas būtų susitart, kad dedam nuotraukas tokias, kuriose yra užfiksuotas koks bent kiek žymesnis miesto objektas (nebūtinai centre). O dabar speliot miestą pagal jo pakrasčio nuotrauką ir be jokio orientyro yra mažų mažiausiai loterija.
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąMan tai čia labiau primena kokį Afrikos ar Artimųjų Rytų miestą. Tik vat dabar galvoju kokį
Ir šiaip laikas būtų susitart, kad dedam nuotraukas tokias, kuriose yra užfiksuotas koks bent kiek žymesnis miesto objektas (nebūtinai centre). O dabar speliot miestą pagal jo pakrasčio nuotrauką ir be jokio orientyro yra mažų mažiausiai loterija.
Įmesiu to miesto kokį nors pastatą, gal lengviau bus
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąMiestas tūrėtų būti visiems žinomas?
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąTas kas domisi, turėtų žinot. Sostinė gi
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąYra ir nežinomų sostinių Bet Timpu tai gal ir yra kažkiek plačiau žinoma
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimą
O čia yra Minskas. Iškart perleidžiu mįslę
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąReykjavikas. Gyvenau ir dar šoferiu buvau, gatvės labai mielai pažįstamos
Comment
-
Parašė emas22 Rodyti pranešimąTaip, dėk, o tai nusibodo lauktTik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąAčiū. Kažkaip taip ir pamasčiau iškart, bet maniau gal koks mandresnis būdas egzistuoja
Štai mįslė:
Atvaizdas
Tiesa, dėkit kitą kas nors, nes aš dabar nenusteikęsPaskutinis taisė alm; 2010.05.24, 16:20.kaip?
Comment
Comment